• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım

Svcnmd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
1
-3
1
26
Merhaba ben 23 yaşındayım evliyim ve 2 cocuk annesiyim biri down sendromlu. Kararsızım çünkü eşimle boşanmak istiyorum ama kararsızım. Yeni doğum yaptım ve eşim dogru düzgün bizi gormeye gelmedi sakaryada doğum yaptım normalde izmitte oturuyoruz kendisi bide uyusturucu bağımlisı onun öncesindede bir sürü kavgalarimız dayak yemişliğim vardır. Güvenmiyorum ona ama çocuklar icin devam etsem mi bilmiyorum çok kararsızım. Yorgunum artık hiç bir şeyi kaldıramıyorum lutfen ana yardım edin karar veremiyorum ailem yanım da bana yeni bi hayat yaşamam için herşeyi yapıyolar. :(

Esiniz uyuşturucu bağımlısı üstüne bide dayak yemişsiniz neler yaşamıssınız çok gençsin nasıl katlandın oysakiii bundan sonrası bile mutlu olamazsın belli olmaz çocuğuna ilerde ne yaparr bilinmez hiç düşünme al çocuklarını ailene kavuş eziyet çekmeye hiç gerek yok

Merhaba ben 23 yaşındayım evliyim ve 2 cocuk annesiyim biri down sendromlu. Kararsızım çünkü eşimle boşanmak istiyorum ama kararsızım. Yeni doğum yaptım ve eşim dogru düzgün bizi gormeye gelmedi sakaryada doğum yaptım normalde izmitte oturuyoruz kendisi bide uyusturucu bağımlisı onun öncesindede bir sürü kavgalarimız dayak yemişliğim vardır. Güvenmiyorum ona ama çocuklar icin devam etsem mi bilmiyorum çok kararsızım. Yorgunum artık hiç bir şeyi kaldıramıyorum lutfen ana yardım edin karar veremiyorum ailem yanım da bana yeni bi hayat yaşamam için herşeyi yapıyolar. :KK43:
Aileniz yaninizdaysa eğer çocuklar için en sağlıklı olanı ayrılmanız böyle bi evliliğe neden 2 çocuk ? Ve yaşında küçük kaç yaşında evlendin

Aileniz yanınızda neden böyle bir adama katlanmak zorunda kalasınız ? Üstelik neden iki çocuk oldu ki ? Olduysa da hiç bişey için geç değil. Adı baba olan bir baba sadece. Kendinize eziyet çektirmeyin, boşanın kurtulun böyle birinden...

Çocuk gelin, sorduğun sorudan da anlaşıldığı üzere hala çocuksun. Yetişkin bir insan bu durumda kararsız kalmaz çünkü. Şu anlattığın adamın nasıl bir cazip yanı var da karar veremiyorsun merak ediyorum.

Merhaba ben 23 yaşındayım evliyim ve 2 cocuk annesiyim biri down sendromlu. Kararsızım çünkü eşimle boşanmak istiyorum ama kararsızım. Yeni doğum yaptım ve eşim dogru düzgün bizi gormeye gelmedi sakaryada doğum yaptım normalde izmitte oturuyoruz kendisi bide uyusturucu bağımlisı onun öncesindede bir sürü kavgalarimız dayak yemişliğim vardır. Güvenmiyorum ona ama çocuklar icin devam etsem mi bilmiyorum çok kararsızım. Yorgunum artık hiç bir şeyi kaldıramıyorum lutfen ana yardım edin karar veremiyorum ailem yanım da bana yeni bi hayat yaşamam için herşeyi yapıyolar. :KK43:
Bu da yeni çıktı. Kocası beş para etmeyen kadınlar, ailelerinin tüm desteğine rağmen ne yapsam diye soruyor

İnsanların ailesi arkasındayken neden hala böyle pis alışkanlıkları olan insana umut bağladığını anlamıyorum 2 çocuk diyorsun babadan ayrılmasın peki o çocuklar ilerde nasıl olacak? Herkes kendini düşünüyor çocukları bahane ederek

son cümle sizi tatmin etmiyorsa, biz ne yapabiliriz?
Ya aile desteği ile yeni bir hayat( cok sanslisiniz)
ya da dayak yemeye devam et yani ne diyelim?

Çaresiz değilsiniz aileniz yanınızda. Şiddet var sorumsuzluk var madde bağımlılığı var. 2 çocuğunuzu böyle bir ortamda zaten sağlıklı büyütemezsiniz.

Sabir testi heralde bu konular, bu kadar mal olunmaz cunku. 23yasinda gencecik birisi 2 cocuk yapacak adam bagimli olacak daha cocugum icin devam mi etsem diye soracak ailesi arkasindayken he zihinsel sorunu var heralde derim denk gelse cok ciddiyim. Sen devam et dayak yemeye ustune 2 tane daha dogur adamda duzelir zaten daha genceciksin masallah .

Ah bacım ya, kendine bir hayat kur adamı gönder gitsin sana yük bu adam

Sabir testi heralde bu konular, bu kadar mal olunmaz cunku. 23yasinda gencecik birisi 2 cocuk yapacak adam bagimli olacak daha cocugum icin devam mi etsem diye soracak ailesi arkasindayken he zihinsel sorunu var heralde derim denk gelse cok ciddiyim. Sen devam et dayak yemeye ustune 2 tane daha dogur adamda duzelir zaten daha genceciksin masallah .
Şiddet gören kadınlar genelde doğru düşünemiyor üstelik bu kadın daha çok genç.

Bundan ayrılsan gider başka belalı bulursun, sağlıklı düşünemiyorsun çünkü. Uyuşturucu bağımlısı, şiddet uygulayan adamdan 2 çocuk yapmışsın, resmen çocuk ziyanlığı bu. Ne diyeyim, sana değil ama çocuklara üzüldüm, inşallah kendilerini kurtarırlar…

Kararsiź olacak birsey yok bir durum yok ortada. Her şey agzinizdan cikacak sözlerle şekillenecek. Unutmayin söz var iş bitirir, söz var baş kestirir.

Çocuğunuz için mi ikinci çocuğu yaptınız ?
Onca şeyden sonra ikinci çocuk niye yapıldı ayıptır sorması ?

Öyle bi adamdan daha ne kararsızlığı yaşıyorsun ki sana faydasından çok zararı olur ailen sana sahip çıkıyorsa hemen ayril

uyuşturucu bağımlısı, dayak, ilgisizlik ve bunlara rağmen hala kararsızlık .................................

pes diyorum üstelik ailen de yanında çek git ailenin yanına öldürülmeyi mi bekliyorsun. hele bir de özel çocuğun var onunla ilgilen birbirinize yetersiniz <3

Back
X