son zamanlarda daha çok düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim.benim 10aylık bir ilişkim var ama biz hiç sevgili olamadık hep bi dert hep bi olumsuzluk var olan mutluluğumuza engel oldu.başlarda onun çok sıkıntısı vardı fakat birlikte atlattık o günleri.sonra değişen sadece sorunlar oldu biz hiç değişmedik sevgili olmayı beceremedik.kavga etmiyoruz o beni çok seviyor biliyorum ama ben kendimden emin değilim belki sürekli yaşadığım olumsuzluklar onu sevmeme engel oluyo bilmiyorum.kafam çok karışık.biz 6.ayımızda ayrılmıştık(akrabaları yüzünden) fakat dayanamadık tekrara devam ettik.ama bu defa kimseye söylemedik ilişkimizi.şimdi herkes bizi ayrı biliyo.herşey yoluna girmeye başladı aslında.ben hep aileme nasıl söylerim diye endişeleniyodum.şimdi onun akrabaları(büyükler) beni beğenmişler.biz hem severek hemde görücü usulu evlenebileceğiz yani.ama ben çok kararsızım sevip sevmediğimi bilmiyorum.ailesini tanımadığm için pek bişey diyemiyorum ama akrabaları bnm kafa yapıma uymuyo.istediğim bu değildi benm.evet seviyosan herşeyi kabul etceksin diyeceksiniz belki ama ben korkuyorum biraz da offf.ben sevdiğimden emin olsam zaten böyle şeyler düşünmem. bana yardım edin lütfen napcam ben nasıl emin olcam sevdiğimden.acaba bu kararsızlık sadece yaşadığımız olumsuzluklardan mı kaynaklanıyo?bir de ben onun yanındayken mutlu ve huzurlu oluyorum ama ayrılınca hep şüpheleniyorum.hep tetikte oluyorum.bu durum bnm insanlara olan güvenimin yok olmasıyla alakalı sanırım.napcam bn yaaaaaaaa ayrılsam mı ayrılmasam mı? :1no2:
Son düzenleyen: Moderatör: