• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım =(

üniversitenın ilk yılında genelde böyle oluyor sevgılımden biliyorum..ama 2006dan beri beraber oldugunuz ıcın gözünün senden baska kımseyı görmemesi gerekir ki sen çok sevdıgını söylüyosun.umarım bu bi baslangıç olmaz ama fazla takma kafana.zamanla görebilirsin ancak..ona bu olayda ne kdr tepkılı oldugunu göster ve hafife almasın ki bi daha aynı seyleri yaşamayın

bence yinede hemen yelkenler fora deme canım..güwenini geri kazandıracak şeyler yapması lazım.ilerde yapmayacağı ne malum?olumluda gitse herşey,olumsuzluklara hep hazır olman gerekir yoksa cok acı cekersin

erkek arkadaşın yeni okulla birlikte yeni ufuklarada yelken açmış.seni arayıp sormamasından anlamıştım zaten kesin başkası olduğunu.zaten işin içine 3.şahıslar girince inan ki hiç bir şey eskisi gibi olmaz.sen onu düşünürken o başkasıyla birlikteee çocuk resmen aldatmışşş,ayy çok sinir oldum yaaaa:(:47::47: uzun zamndır birliktesiniz yani seviyorsun daaa.1 şans daha ver derim ama işin çok zor...dikkatli ol...hemen sineye çekme arkadaşların dediği gibi.süründür,burnundan getir bence:):9:

Bizim de bir arkadasımız vardı baska biri icin (kızın sevgilisi vardı) bunlar 1 hafta icinde ayrılacaklar demisti. Aynen de öyle olmustu nedeni ise kız kendini üni.' nin büyüsüne kaptırmıs gidiyordu arkadaslar , gezmeler , icmeler falan.. Hatta neden geldigini oraya unutmus gibiydi.

Erkek arkadasın insallah hatasını gercekten farketmistir.

içinden ne geçiyorsa onu yap...uzun bir birliktelik sonuçta hemen kestirip atma derim ben...erkek arkadaşına güveniyorsan eğer ona bir şans daha vermelisin bence...güveniyorsan ona yani sana gerçekten değer verdiğine ve bu ilişkiyi gerçekten önemsediğine inanıyorsan bırakma...yok güvenim kalmadı artık diyosan zaten bu ilişki bitmiştir.çoğu ilişkilerde olur böyle durumlar...çiftler gereksiz yere birbirlerinden uzaklaşırlar...genelde uzun süren ilişkilerde daha çok görüyorum ben bunu....kalbinin sesini dinle bence....

Temkinli davran, kıza sarılmış vaziyette olması kabul edilebilir bir şey değil, madem aranızda bi ilişki var, dikkatli olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Back
X