• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsizim

delu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
239
93
123
Kocaeli
Oncelikle herkese merhaba :) benimki pek dert degil aslinda ama biraz onemsiyorum.Saclarimi bir kac ay once cok kisa kestirdim ucgen bicimde onu uzun arkasi kisa cok modern ve guzel bir kesim oldu simdi tekrar uzadi 2 hafta sonra okul acilmadan tekar kestirecegim ama bir degisiklik denemel istiyorum.Benim saclarim acik kumral ve uclarimi sariya boyamak istiyorum okul acilmadan once zaten kestirecegim sadce 1-2 haftaligina ama sizce nasil olur yakisir mi?Bir de boya olarak acik kumral aldim cunku kapaginda gayet sari gozukuyorsu boyayinca da oyle olur mi sizce

Liseye gidiyorsun sanırım ? Bence tek başına yapma, geçen sene ben de kendim uçlara röfle yapayım dedim, batırdım aman allahım sonra hemen çikolata kahveye boyadım anca kendine geldi saçlarım , boya yapacaksan bir kuaföre gitmelisin bence.. Yakışma konusuna gelince saçın kısa olduğu için bence biraz iddialı durabilir, hani uzun olsaydı daha doğal gibi duruyor öyle uçları sarı ama bence kısa olduğu için çarpıcı durur, güveniyorsan boya derim.

Eğer saçında hiç boya yoksa aldığın boya bir miktar açabilir saç rengini. Ama pakettekine aldanma kendi saç rengine göre oradaki resimden 1-2 veya 3-4 to koyu olacaktır.

Back
X