kararsızım

lawengineer

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
418
190
333
merhaba arkadaşlar..bu aralar o kadar kararsızım ki yardımınıza ihtiyacım var..benim üniversiten beri tam 2 yıl görüştüğüm biri var.kendisi doktor ve şuan başka bir şehirde doktorluk yapıyor bende 2.üni okuyorum.aramızda ki mesafeden dolayı çokça görüşemiyoruz ama karşımda ki insan o kadar rahat ki bana asla hesap sorma nereye gittim ne yedim kimle buluştum hayatta karışmaz ve telefonumu dahi karıştırmaz keza bende öyleyimdir hani güvenimiz tamdır.lakin karşımda ki insan ben demesem ne güzel söz ne buna benzer birşeyler yapmaz afedersiniz ama odun diyebilirim bu durum canımı çok sıkıyor ki kendisine de belirtiyorum bak eğer sevmiyorsan söyle,sıkılıyorsan ne bilim herhangi birşey varsa söyle diyorum hani önceden bileyim ki ona göre davranayım diyorum hayatıma ona göre yön vereyim diyorum yok ya nerden cıkarıyorsun sevmesem sıkılrsam söylerim diyor.
ben kendisinin benim yaşadığım memlketime gelmesini görüşmeyi falan istiyorum ama o bana sürekli olmaz çok uzak git gel 1 günümü alır diyor ne yapacağımı bilemiyorum bana da sen gel senin boş zamanın çok diyor ama sanki benim elimde olan birşey gitmemek sonucta calışmıyorum hala babam bakıyor ve öyle tek başıma gitmeme izin vermezler ve ben de gitmem yani.kendisinin imkanı buna elverişli bunu anlatamıyorum.geçenler de boş zamanım yok gişte nöbetler sıklaştı diyen insan arıyor beni otogardayım aileme sürpriz yapıcam diyor.ben sustum birşey diyemedim zoruma gitti ailesini görmesine asla birşey demiyorum tabi ki görebilir ama ne bilim bana nöbetim çok diyen birinin böyle yapması önemsemediğini gösterir ki çok kez söyledim anlattım güzelce konuştuk hep aynıydı beni değiştirmeye çalışıyorusn diyor bende amacım seni dğeiştirmek değil beni anlamanı istiyorum diyorum ama hala aynı.ki herşeyi ondan beklemiyorum ki ben çok kez fedakarlık yapıyorum ne bilim sanki sürekli alttan alan benim gibi.benim fikirlerime pek önemsemiyor genelde arkadaşlarının fikiri daha önemli geliyor ona.artık bu durumlardan bıktım ben.çok kez mesaj atıyorum kendisi tek düze cevaplar veriyor ve bazen konuşmalarımız iki cümle olup bitiyor.kendi yoluma bakmak istiyorum artık ki en önemlisi de asla kıskanma yok ne bilim hatta dedim kendisine az da olsa hani kıskan belirt bu bir bayanın çok hoşuna gider diye yok onu da yapmıyor.

neyse uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayın beynime göre ayrılmak daha iyi diyorda diğer taraf ayrılma diyor sizce hangisinni dinlemeliyim?

Sevdiğini belli etmeyen bir insan, sıkıldığı zaman anlayacaksanız da işiniz zor. O gün gelirse yaptığınız fedakarlıklar daha çok gözünüze batar. Bir ailesine, bir sizin yanınıza gelmiyorsa devam etmenin manası yok bana göre. Değiştirmeye çalışmakla, yanyana olmak istemeniz aynı şey değil.

Sevdiğini belli etmeyen bir insan, sıkıldığı zaman anlayacaksanız da işiniz zor. O gün gelirse yaptığınız fedakarlıklar daha çok gözünüze batar. Bir ailesine, bir sizin yanınıza gelmiyorsa devam etmenin manası yok bana göre. Değiştirmeye çalışmakla, yanyana olmak istemeniz aynı şey değil.
bende öyle düşünüyorum çok canım yanıyor ayrılmak en güzeli gibi

Eğer uzmanlık yapıyorsa çok yoğun bir hastanede çalışıyorsa o nöbet olayını anlayabilirim. Kardeşimden kuzenimden biliyorum hiç halleri kalmıyordu dolayısıyla o mesafe gözünde büyümüş olabilir sık sık gelemez ama sene boyu sen dediğin halde bir kere bile gelmiorsa evet haklısın sevgide ilgide eksiklik var derim.

canım bunlar okurken kabul çok nöbetleri oluyo ama göreve başladıklarında bi yere gidemeyecek kadar yoğun olmuyolar ki.. bence bahane yaratıyor gelmemek için.. hakkında hayırlısı neyse o olsun..
asistan mı? hmm tamam ozaman asistansa çok nöbeti olabilir doğal.. ama tıp fakültesini bitirip direk göreve başladıklarında o kadar çok nöbet olmuyor.. yani senin olayına gelirsek cidden çok nöbetleri oluyo asistan doktorların..

canım bunlar okurken kabul çok nöbetleri oluyo ama göreve başladıklarında bi yere gidemeyecek kadar yoğun olmuyolar ki.. bence bahane yaratıyor gelmemek için.. hakkında hayırlısı neyse o olsun..
bende biliyorum bu durumu ama işte karşımdaki insanın pek önemsemediğini bildiğim için.keşke diyorum en baştan düşünüp öyle karar vermeeseydim belki de hayat tecrübesi oldu

bilemiyorum ki çokça ben bitirmeye çalışıyorum alışkanlıktan dolayı mı artık geri dönüyoruz ama bitmesi belki de en hayırlısı gibi sanki

Ağır bir asisanlık dönemi geçiriyordur, yoğun bir kliniktedir anlayış gösterilir o zaman gidip gelmemesine. Ama başka şeylere zaman ayırıyor da kayıtsızlığı salt sizin ilişkinize ise, o zaman karşılıklı yorup yıpratmanın anlamı yok bence.

Eğer uzmanlık yapıyorsa çok yoğun bir hastanede çalışıyorsa o nöbet olayını anlayabilirim. Kardeşimden kuzenimden biliyorum hiç halleri kalmıyordu dolayısıyla o mesafe gözünde büyümüş olabilir sık sık gelemez ama sene boyu sen dediğin halde bir kere bile gelmiorsa evet haklısın sevgide ilgide eksiklik var derim.
gelmedi ki hep benim gelmemi istiyor işim gücüm yok daha nasıl geleyim ama bunu anlatamıyorum işte hatta dedim ki ona seninle evlenirsem erkenden öleceğime inanıyorum dedim verdiği cevapta sen beni değiştirmeye çalışıyorsun o yüzden oluyor dedin

gelmedi ki hep benim gelmemi istiyor işim gücüm yok daha nasıl geleyim ama bunu anlatamıyorum işte hatta dedim ki ona seninle evlenirsem erkenden öleceğime inanıyorum dedim verdiği cevapta sen beni değiştirmeye çalışıyorsun o yüzden oluyor dedin

Uzaktansa o iş yaş. Senin durumunu bilip buna rağmen bencillik yapıyorsa sana olan sevgisinden şüphe ederim. Seven erkek ne kadar yoğunda olsa gelir görüşürüz. Peki siz nerede tanıştınız?

Ağır bir asisanlık dönemi geçiriyordur, yoğun bir kliniktedir anlayış gösterilir o zaman gidip gelmemesine. Ama başka şeylere zaman ayırıyor da kayıtsızlığı salt sizin ilişkinize ise, o zaman karşılıklı yorup yıpratmanın anlamı yok bence.
nöbeti konusunda hep anlayılşıyımdır hatta çok yorgun olduğu zaman aramam sormam öyle kendisi dönüş yaparsa ancak çünkü müsait olmayabiliyor anlıyorum ama o kadar zaman için sadece 2 gün ayırıp gelmezmi insan ?

Bu kadar normal beklentilere "Beni değiştirmeye çalışıyorsun" diyen adam...

Sizi şimdiden sorun çıkaran, dırdırcı, memnuniyetsiz bellemiştir.

Doğal olarak ne şimdi ne de bundan sonra herhangi bir meselede alınmanızı haklı bulmaz bu insan.

Çünkü ona göre siz yersiz bir şekilde mesele çıkarıyorsunuz, dırdır yapıyorsunuz.

Konu başlığınız "kararsızım" olmuş ama ortada karar verilecek bir durum yok gibi.

"Ya bu deveyi güt ya bu diyardan git" diyor tavırlar...
:KK14:

ben kendisinin benim yaşadığım memlketime gelmesini görüşmeyi falan istiyorum ama o bana sürekli olmaz çok uzak git gel 1 günümü alır diyor ne yapacağımı bilemiyorum bana da sen gel senin boş zamanın çok diyor ama sanki benim elimde olan birşey gitmemek sonucta calışmıyorum hala babam bakıyor

Ayrıca yoğunluk, meşguliyet anlaşılabilir şeyler.

Ama "Çok isterdim fakat şartlar elvermiyor" demek yerine...

"Senin boş zamanın çok sen gel" diyen bir adamı anlayamam doğrusu...

ya şimdi aklına taş düşürmek istemem ama erkek bu, başkasına aklı kaymış olabilir mi ki? aynı hastanede çalıştığı birine ?

Uzaktansa o iş yaş. Senin durumunu bilip buna rağmen bencillik yapıyorsa sana olan sevgisinden şüphe ederim. Seven erkek ne kadar yoğunda olsa gelir görüşürüz. Peki siz nerede tanıştınız?
bende çokkez şüphe ettim acaba birimi var diye ama yoktu emnim çünkü öyle aldatacak biri değildi eminim hani ki aldatma kısmı en son düşüneceğim şey.ama böyle de olmuyor insan arada olsa da ilgi alaka bekliyor işte. üniversite tanıştık arkadaş ortamında

Bu dediğinde sıkıntı yok adamın. Adam haklı, değiştirmeye çalışmamak lazım. E kurbağadan prens çıkmaz zorlayınca. Siz de ısrarcı davranıyorsanız ki gayet haklısınız taleplerinizde, o yüzden demiştir beni değiştirmeye çalışma mutsuz olursun diye.

Back
X