fatihpepe
canım allah razı olsun çok şükür bu sefer inşallah dvam eder allah sizin evlatlarınızıda hayırla büyütmeyi nasip etsin affına sığınarak soruyorum canm hangi topikte tanışmıştık ben bayadır girmiyorum 1
sene olmuştur belkide:)
fatihpepe
canım allah razı olsun çok şükür bu sefer inşallah dvam eder allah sizin evlatlarınızıda hayırla büyütmeyi nasip etsin affına sığınarak soruyorum canm hangi topikte tanışmıştık ben bayadır girmiyorum 1
sene olmuştur belkide:)
bisey diyimmi onu bende hatirlamiyorum :)
senin gecmis konularina bakmadan soyluyorum; seni ya bebegimi kaybettim konularindan bir kac kez dusuk yapmisttin,yada dua topiginden hatirliyorum(umarim dogrudur)
yanlis bile hatirliyorsam ben yinede sana ve diger arkadasa hep dua ettim :)
evet cnm düşük yapmıştım 6 defa ilk haftalarda düşüyordu hep, bu defa bırakmadı beni OĞLUM:) eveeet oğlum olcak inşallah , duaların için çok teşekkür ederiz ablası ya, rabbim dileyen herkese taşatsın bu duyguyu .. isim konusunda ise ubeydulah olcak inşallah, Allah'ın küçük kulu anlamına geliyor, ama ilerde bir kızım olursa firuze kesin :)) sen nasılsın cnm senn iki çocuk vardı sanırım allah hayırlı evlat etsin , bizde yolu yarıladık 4.5 aylık olduk
evet cnm düşük yapmıştım 6 defa ilk haftalarda düşüyordu hep, bu defa bırakmadı beni OĞLUM:) eveeet oğlum olcak inşallah , duaların için çok teşekkür ederiz ablası ya, rabbim dileyen herkese taşatsın bu duyguyu .. isim konusunda ise ubeydulah olcak inşallah, Allah'ın küçük kulu anlamına geliyor, ama ilerde bir kızım olursa firuze kesin :)) sen nasılsın cnm senn iki çocuk vardı sanırım allah hayırlı evlat etsin , bizde yolu yarıladık 4.5 aylık olduk
ayy ismiyle yasasin,ne kadar guzel bir isim
insallah birde kizin olur ileride :)
benim bir oglum var bayramdada bir dusuk yaptim
saglikla ilgili ufak bir kac is vardi yarin sonuncuyu halledip :) kismetse tekrardan bebek sahibi olmak istiyorum.
Sevda çiçeği gibisin sen firuze...bence çok hoş oğluma hamileyken firuzemiz vardı mahallemizde 5yaşında bakkalda yardımcı olurdu babasına upuzun saçlı ,sevgi kelebeği gibiydi ,hiç unutmam yılbaşında bana hediye getirmişti içinden gelmiş sonra taşındılar o yuzden çok severim firuze ismini