Kararsızım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Kızlar ben nişanlıyım nişanlımın annesine 'anne' dedim ama hata etmişim.

Şimdiden beni çok hayal kırıklıklarına uğrattı sonrada ya özür dileyip ya üste çıkarak bir şekilde konuyu kapattı, kapattık.

Kısacası içimden anne demek falan gelmiyor.. İsmi Bedriye bende artık Bedriye anne desem diyorum (o da sırf saygıdan)

Ama onun tepkisi, nişanlımın tepkisi ne olacak bilmiyorum? Niye böyle demeye başladın derse ne diyeceğimi bilmiyorum?

Buz gibi soğusamda anne demeye devam mı edeyim?
Beni düşünmeyeni ben neden düşünüyorum deyip Bedriye anne mi diyeyim?

Kızlar kafam çok karışık sizce ne yapmalı?

Nişanlım anneme hemen anne demişti benimde çok hoşuma gitti
Ona karşılık bende nişanlımın gönlünü hoş tutmak mutlu etmek için demiştim

Ne boş işler .. Sonradan dank ediyor insana

Valide denmesi daha guzel olur anne daha samimi olmuyor :) neyse konuya donersek bence degistirmeyin icten gelerek anne demekle icten gelmeyen soguk bir anne demek arasinda fark olur zaten ama kizdiginiz icin hitap seklini degistirmek biraz cocukca geliyor bana bu benim görüşüm tabii

Ortalığa konuşun çok gerekli olursa Bedriye anne deyin.

Ben çok rahatsız oluyorum iki tarafında söylemesine.

Bir sıfat ancak bu kadar iteleme olur.

X anne diyebilirsiniz. .

Kayınvalideniz neler yaptı da bu kadar pişman oldunuz anne dediğiniz için.

Boşver detaya girmek istemiyorum özetle haksızlıklar etti, düşüncesizlikler etti, patavatsızlıklar etti.. Başlangıç için etmemesi gerekenden fazlasını etti - soğuttu kendinden

Başka birine anne demek çok sinir bozucu benim annem ben nişanlıyken vefat etti o kadar zor geliyor ki kv ye anne demek gerçi mecbur kalmadıkça kullanmıyorum
Gıyabında konuşurken kayın anne diyorum:KK45:

Başka birine anne demek çok sinir bozucu benim annem ben nişanlıyken vefat etti o kadar zor geliyor ki kv ye anne demek gerçi mecbur kalmadıkça kullanmıyorum
Gıyabında konuşurken kayın anne diyorum:KK45:
Ya çok güzel ve usturuplu bi hitap şekli bulmuşsun ,niye benim aklıma gelmedi ki :KK58:

Konu sahibi arkadaşım bence sen nişanlınla anlaşma yap ,sen onun annesine anne deme ,nişanlın da senin annene anne demesin , orta yol işte bence :KK76:

Konu sahibi arkadaşım bence sen nişanlınla anlaşma yap ,sen onun annesine anne deme ,nişanlın da senin annene anne demesin , orta yol işte bence :KK76:

Katılıyorum kimse kimsenin annesine anne demesin çok itici :KK14:

İyi fikir aslında
Bunu uygun bir dilde anlatabilirsem iyi olacak

Yine bizim adette olan sacma seylerden biri . Ben neden elin adami kadinina anne baba diyimki. Cok sacma. Ogluyla evlendim diye onlarin anne babam oldugunu cikaran kisi kimdi acaba. O zaman birlikte oldugumuz her adamin anne babasina diyelim. Evlendik ayni evde oturduk ayni yatakta yattik diye anne baba mi dicem. Sirf boyle seylernicin evlenmicem ben.

Bana da saçma geliyor anne baba demek o zaman ben eşimle kardeş mi oluyorum :KK53: Görümceye abla de kayına abi de, e o zaman eşime de abi diyeyim :KK58:
:KK70::KK70:
Ben kaynanaya ilk başta anne anneee derdim ama şimdi bişey derken ortaya der gibi sen söyle mi böyle mi şeklinde konuşuyorum seslenmek gerekirse zar zor anni diyorum :KK53: buz gibiyim yaa

Bana da saçma geliyor anne baba demek o zaman ben eşimle kardeş mi oluyorum :KK53: Görümceye abla de kayına abi de, e o zaman eşime de abi diyeyim :KK58:
:KK70::KK70:
Ben kaynanaya ilk başta anne anneee derdim ama şimdi bişey derken ortaya der gibi sen söyle mi böyle mi şeklinde konuşuyorum seslenmek gerekirse zar zor anni diyorum :KK53: buz gibiyim yaa
Vay anasını hiç bu açıdan düşünmemiştim. Mantıklı sahiden ha.

Kv ye ay ben size anne diyemem eşimi kardeşim gibi sizide babamın karısı gibi düşünemiyorum dediğini düşünsene :KK45::KK48::KK53::KK70:!

Back
X