Kararsizimm

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Mrb arkadaslar uzun suredir baska sehirde evliyim ailemden uzakta yani.benim sorunum ne zaman memleketime gitsem alisiyorum o kalabalik ve hengameye evime geri donmek zor geliyo.ertesi gun yola cikicaksak 1 gun evvelden karalar bagliyorum yasadgm sehre geri gelince haftalarca alisamiyorum zorlaniyorum.yakin zamanda ailem gel diye cagiriyo esimle gitmeyi dusunuyoruz ama gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum.her seferinde psikolojim bozuluyo donuste atlatamadim yillarca :(

Bende üniversitede aileme 40 dakikalık bir mesafedeydim haftasonları hep giderdim ama pazarları dönerken sanki bir daha döneyeceğim gelin olmuş gidiyorum gibi bir hissiyat olurdu hüzünlenirdim:)) Aile bağlarınız kuvvetli demek ki bizimki gibi

şehirler arası mesafe uzaksa, insan yol çekeceğini önceden bildiği için bir tuhaf oluyor psikolojik olarak

Bende üniversitede aileme 40 dakikalık bir mesafedeydim haftasonları hep giderdim ama pazarları dönerken sanki bir daha döneyeceğim gelin olmuş gidiyorum gibi bir hissiyat olurdu hüzünlenirdim:)) Aile bağlarınız kuvvetli demek ki bizimki gibi
Aynen guclu aile baglarimiz cok sukur mesafede 7 saat bizde.alisamadm yillarca.gidiyimi gitmiyimi kararsizim donuste psikolojim alt ust oluyo

Bende ilk evlendigim zamn ayni bu sekildeydim ama hic gitmemek icin kararsız kalmadim giderken bayram çocugu gibi mutluluktan ucarak gidiyordum

Bende ilk evlendigim zamn ayni bu sekildeydim ama hic gitmemek icin kararsız kalmadim giderken bayram çocugu gibi mutluluktan ucarak gidiyordum
Kararsiz kalma nedenim donerkenki psikolojim haftalarca alisamiyorum kotu hissediyorum kendimi.giderken tabiki mutluyum ben evleneli cok oldu 7 yil hala ayni psikoloji

Gidin bence.Ben her gidişimde belki bir daha gelemem göremem diye dağlarını taşlarını bile selamlıyorum.Uzun yola dayanabiliyorken,sevdikleriniz hayattayken her fırsatta gidin görün.Dönüncede çok üzmeyin kendinizi.Sonuçta sağ salim evinize,yuvanıza dönüyorsunuz.Halinize şükür edip kendinizide üzmeyin.

Gidin bence.Ben her gidişimde belki bir daha gelemem göremem diye dağlarını taşlarını bile selamlıyorum.Uzun yola dayanabiliyorken,sevdikleriniz hayattayken her fırsatta gidin görün.Dönüncede çok üzmeyin kendinizi.Sonuçta sağ salim evinize,yuvanıza dönüyorsunuz.Halinize şükür edip kendinizide üzmeyin.
Tsk ederim moral oldu inanin

Nasıl bu kadar evcimen olunuyor bilmiyorum
Kendimi çok sanşlı hissediyorum, ailem bağımlı büyütmediği için

Back
X