- 30 Temmuz 2015
- 72
- 13
- 88
- 40
- Konu Sahibi Kardelenn34
-
Ikinci evliliği yapmak için 11 sene evlenmedim ve karşıma biri çıktı 2 yıldır evliyim.esimin ruhsal sıkıntıları var kollarına zarar vermeye başladı ilk olarak çok tepki verdim 3 kez yaptığını ve sonunda ayrılmak istediğimi söyledim ben oda anlaşmalı 30 bin lira vereyim ayrılalım dedi -tekrar banka 15 bin veriyor dedi daha fazla param yok dedi .Ben bu insan yüzünden isimden oldum evim krediliydi ödüyemedim' o şimdi kalkmış bana 15 bin vereyim ama ayrilmak istemiyorum diyo sizce ne yapayım düşünmekten yoruldum
Hayır benimle hergün kavga ettiği için işyerime yansıdı durum bu 1.5 yıl önce oldu .suan başka yerde çalışıyorum .tedavi oluyor 3 ilaç kullanıyor .ayrılalım diyip durdu hep zaten tanıyarak evlendim 1.5 yıl hiç böyle şeyleri yoktu.kollarini ise işi çok stresli bu yüzden yapmış 2 haftadır konuşmuyorum evde zaten 11 gibi eve geliyo abisi işyeri açtı onun yanında hep.bu yüzdende çok kavga oldu.cok mutsusum bugün artık seni sevmiyorum ailenle kal bir süre eve gelme dedim .zaten dava açsam mahkemenin vereceği karar da 15 bin TL ama para yerine huzur istedim ne ailesi ne kendi huzur vermiyor bana
30 verirse ayrılalım diyoduIkinci evliliği yapmak için 11 sene evlenmedim ve karşıma biri çıktı 2 yıldır evliyim.esimin ruhsal sıkıntıları var kollarına zarar vermeye başladı ilk olarak çok tepki verdim 3 kez yaptığını ve sonunda ayrılmak istediğimi söyledim ben oda anlaşmalı 30 bin lira vereyim ayrılalım dedi -tekrar banka 15 bin veriyor dedi daha fazla param yok dedi .Ben bu insan yüzünden isimden oldum evim krediliydi ödüyemedim' o şimdi kalkmış bana 15 bin vereyim ama ayrilmak istemiyorum diyo sizce ne yapayım düşünmekten yoruldum
Dalga geçmeyin. ...30 verirse ayrılalım diyodu
15 e param çıkıştı ayrılmayalım mı diyo
Dalga için yazmadımDalga geçmeyin. ...
Sende ayrılmak istiyorsan al 30 bini, ev tutarsın, dayarsın döşersin, zaten çalışıyorsun, tek celsede de kurtulmuş olursun.
bence teklif makul :)
Bende öyle düşündüm .ev dayamak döşemek değilde banka 30 bin vermiyor aracı var annesinin üzerine sat ver diyorum Hayır diyo -15 bin veririm diyor -offf bugün dedim tmm teklifini kabul ediyorum diye sonra biraz ayrı kalalim burnu surtsun diye -neden bu kadar para ver vs diyorum çünkü benim hayatımı mahvetti maddi manevi
Haklısın .aklına aileside girebilirSen şimdi her türlü ayrılmak istiyorsun dil mi,
madem vermek istiyor al 15 bini tek celsede bitsin,
pazarlık yaparsan yokuşa sürüp boşanmıyorum git aç davanı diye çirkinleşebilir. oda uzadıkça uzar.
tövbe yarabbim.. sen de deftere yazayım sonra ödersin de oldu olacak.30 verirse ayrılalım diyodu
15 e param çıkıştı ayrılmayalım mı diyo
Ikinci evliliği yapmak için 11 sene evlenmedim ve karşıma biri çıktı 2 yıldır evliyim.esimin ruhsal sıkıntıları var kollarına zarar vermeye başladı ilk olarak çok tepki verdim 3 kez yaptığını ve sonunda ayrılmak istediğimi söyledim ben oda anlaşmalı 30 bin lira vereyim ayrılalım dedi -tekrar banka 15 bin veriyor dedi daha fazla param yok dedi .Ben bu insan yüzünden isimden oldum evim krediliydi ödüyemedim' o şimdi kalkmış bana 15 bin vereyim ama ayrilmak istemiyorum diyo sizce ne yapayım düşünmekten yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?