Kararsızlık beni bitirecek ..

Taşınmazsanız daha çok üzüleceksiniz. Ev üstüne ev olmuyor, tecrübe ettiniz işte. Kayınvalideniz alışır yapacak bir şey yok. Eşiniz de ne güzel adammış helal olsun diyorum.

Taşınmazsanız daha çok üzüleceksiniz. Ev üstüne ev olmuyor, tecrübe ettiniz işte. Kayınvalideniz alışır yapacak bir şey yok. Eşiniz de ne güzel adammış helal olsun diyorum.
Evt benim icin ailesinin tribini çekti borcla çıkıyoruz kiraya ama onlar bilmiyorlar hayırlısı inşallah dogacak kizimizin sansina sansina hayırlı olur

Şimdi çıktın çıktın zaten bidaha oturur kalırsın orda durdun durdunda nereye şimdi biz yaşlandık tam size ihtiyacımız varlen derler
Zaten kayinvalidem ameliyat olacak muhtemelen ondan birazda duygusal ama benimde kendimi dusunmem lazim bebek dogunca yardim edicek kisi yok ayrica bi asagi bi yukari yapamam kış ayinda birde her bakimdan zorlanicam

Tasiniyoruz ama bu duruma sevinemedim bile bize sitem ettiler sormadilar bile kayinvalidem agladi üzüldü dogal olarak bende ona uzuldum ...
tam olarak neye üzüldünüz ben anlamadım. aynı ev içinde mutlu muydunuz?

tam olarak neye üzüldünüz ben anlamadım. aynı ev içinde mutlu muydunuz?
Yok sanki onlari yarı yolda birakiyormus gibi oldum kayinvalidemle sorunum yok ama kayinbabam herseye karisir sadece tek avantaj oglumla cok ilgileniyorlar aslinda kendi duzenimi istiyorum .dedigim gibi yari yolda birakmis gibi olucam bide belki yalnizlik yasiycam ilk baslarda ..

Yok sanki onlari yarı yolda birakiyormus gibi oldum kayinvalidemle sorunum yok ama kayinbabam herseye karisir sadece tek avantaj oglumla cok ilgileniyorlar aslinda kendi duzenimi istiyorum .dedigim gibi yari yolda birakmis gibi olucam bide belki yalnizlik yasiycam ilk baslarda ..
siz orada oturacaksınız diye mi dublekse geçmişlerdi?

Bence hiç duymanazlıktan gelin gerekirse kendi yapsınlar. Siz hamilesiniz küçülte Çocuğunuz var. Onlar gelince çok yorgun olursanız odanıza Çekilin.

Back
X