Kararsızlık beni öldürecek... Fikirlerinize ihtiyacım var

chaiga

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
237
1
316
Edirne
arkadaşlar 71.054 puan aldım kpss den branşım ingilizce..pek umudum yoktu atamayla ilgili ama toplamda 15.000 öğretmen alınacak lafını duyunca artık hiç umudumda kalmadı.. görüştüğüm dershanelerden birinden haber geldi.. ayda 800 ytl artı sigorta.. sizce bu puanla bir umuttur deyip bekliyimmi yoksa sözleşmeyi imzalayıp dershaneyemi başlayım siz olsanız ne yapardınız çok kararsızım fikir verin lütfenmafoldumben
geçen yıl 71.400 gibi bi puanla kapattı.. ama mart ayındada atama olmuştu çok felaket sınırdayım yanii.. onun için bu kararsızlığım ve verdiğim karardan pişmanlık duymak istemiyorummafoldumben

Son düzenleme:
bu puanın umutsuz oldugunu düşünüyorsan dersaneye başla
kps olmazsa eldeki bulgurdan da olma bence

geçen yıl 71.400 gibi bi puanla kapattı.. ama mart ayındada atama olmuştu çok felaket sınırdayım yanii.. onun için bu kararsızlığım ve verdiğim karardan pişmanlık duymak istemiyorummafoldumben

Son düzenleme:
bilmem ki canım bu durumla ilgilenen biri olarak atanma şansın çok mu az

dershanede çok az para veriyor bence

ama ortada boş kalmaktanda iyidir

eğer kpss den azıcık umudun yoksa dershane derım ben.iş bulmak zor bu aralar.

eğer kpss den azıcık umudun yoksa dershane derım ben.iş bulmak zor bu aralar.

kesinlikle çok zor
bende iş arıyorum
başvurdum hiçbiryerden de cvp gelmedi elim kolum bağlı oturuyorum evde
iyi düşünmelisin
hayırlısı olsun senin için

Peki dersaneyle sözleşmeyi imzalamayp bir süre daha beklesen sonrasında iş bulman sorun olabilir mi?

hakkında hayırlısı olsun ama en kötü karar kararsızlıktan iyidir
boşta kalmayasın sonra

%1 lik bir umudun varsa ben olsam işi kaçırmazdım, parası az ama boş oturmaktan iyidir..bu zamanda iş bulmak çok zor..

Aslında 800 tl ve sigorta maalesef ki dersane için iyi.[adanadakileri bliyorum ama)Yeni başlayan birçok öğretmen yanlızca sigortalı yada sigortasız çok komik rakamlara çalışıyor.Devlet bir öğretmen için en iyisi.Maaş , çalışma saati, tatillervs bakımdan devlet çok iyi.Hem de iş güvencesi var.Bence dersaneyle anlaşıp biraz daha çalışıp puanınızı yükseltmeyi deneyebilirsiniz.Puanınız yükselirse atamalarınız da daha iyi yerlere olur böylece rahat edersiniz.Yine de kendiniz için en uygun olana yine kendiniz karar verirsiniz.

şimdi veya sonra atama olursa illa bulunduğunuz il/ilçede bir okul mu oluyor? ingilizce yaygın bir alan gerçi.

ben olsam ben de kararsız kalırdım, ama en azından iki şansınız var şu anda. ssk'yı 30 gün üzerinden ödeyip ödemeyeceklerini ve stajyerliğinizin kaldırılması için işlem başlatılıp başlatılmayacağını da konuştunuz mu?

şimdi veya sonra atama olursa illa bulunduğunuz il/ilçede bir okul mu oluyor? ingilizce yaygın bir alan gerçi.

ben olsam ben de kararsız kalırdım, ama en azından iki şansınız var şu anda. ssk'yı 30 gün üzerinden ödeyip ödemeyeceklerini ve stajyerliğinizin kaldırılması için işlem başlatılıp başlatılmayacağını da konuştunuz mu?

evet cnm stajyerliğim kalkacak.. sanırım dershane ile anlaşacağımmafoldumben

Back
X