• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık derdi .. Beklentilerim ve şartlar arasında kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Şimdi arkadaslar beni bilen bilir aile sorunlarım vs..

İşten cıkarılmıstım bayram öncesi. Gecen hafta basvurular yaptım ve iş görüşmesine cagırıldım hemen. Birine kararsız kalıp basvuru yapmıstım diğeri ise bilindik köklü kurumsal bir firma.
Kurumsal firma henüz dönüş yapmadı görüşmeleri zaten perşembe günü yaptım henüz yeni sayılır sanıyorum..
Diğer firma ise dün aradı ve calısmak istediğini söyledi benimle..
Sorun şu ki ben diğer firma da görüşme yaptıgım kadından(patron) elektrik almadım hiç. Baya dominant ben bildim bir havası vardı. Sonra netten arastırdım evet baya donanımlı bir kadın belli lakin ben zaten asırı hassas bir insanım duygusalım bu nedenle psikolog bana patronların iletişime acık oldugu bir yer ara demişti bu kadında onu hissedemedim. Mesela cok deneyimli değilim tabiki dediğimde hemen 'tabi en az on yıl daha' gibi lafı yapıstıran biri. kötü niyetli değil belki ama ne bileyim önceki işyerimde bu elektrik meselesinden cok cektim hiç alısamamıstım dolayısıyla korkuyorum. Dün hasta oldugum için gelememdedim o da bugün veya yarın için davet etti tamam deyip kapattım telefonu ama dünden beri kendi kendimi yiyorum içimden gelmiyor oraya gitmek. Ama bir yandan buldun bunuyosun diyorum kendime . İş konusunda cok talihsizlik yasadım hep kısa sürdü yine aynı seyleri yasamaktan korkuyorum bukez daha seçici olacagım demiştim kendime cünkü.

Birde evde bunalmak var ki sormayın.. Babam da yine işsiz her zamanki gibi o işten cabuk sıkılan birisi malesef yıllardır derdimiz budur. Kardesim yeni mezun iki başarısız girişimi oldu parası içeride kaldı şimdi 1 ay daha iş bakmak istemiyor şantiye işi oldugu için. Olumlu düşünmek istiyorum aslında bu süreçte evde tasarımcı oldugum için kendimi geliştirecek seyler yapabilirim tabi bu evde ilham gelirse bir sekilde. Portfolyo hazırlamam lazım hem.

Tek korkum sonradan kimse aramazsa gibi sacma seyler niye aramasın dimi işte bunlar hep kaygı..
Siz olsanız ne yapardınız ..

Bu arada cagıran şirket gelenler bırakıp gidebiliyor diye 2 ay deneme süresi koymus ve geçici ssk yapıyormus o neyse artık. içime sinmeyen bir yönü daha işte.

içinize sinmediyse hiç başlamayın
orası olmazsa başka yer olur

aklıma birde şöyle bir şey geldi yarın görüşmeye gitsem maaş için. sözleşme istesem deneme süreci için. ve bir ay denesem kendimi mesela agustos bayrama kadar elime bir aylık para gecer .. begenirsem hani oldu ki devam ederim zaten sorun yok diğer türlü ise cıkarım bir aylık maas kar olur sözleşme olunca vermek zorunda olur paramı da. ssk bir aylık olur.
yarın ki görüşmede pazartesi baslayabilirim desem ve o zamana diğer firmadan cevap gelirse buna hiç gitmesem gelmeze bunu da kacırmamıs olsam..

aklıma birde şöyle bir şey geldi yarın görüşmeye gitsem maaş için. sözleşme istesem deneme süreci için. ve bir ay denesem kendimi mesela agustos bayrama kadar elime bir aylık para gecer .. begenirsem hani oldu ki devam ederim zaten sorun yok diğer türlü ise cıkarım bir aylık maas kar olur sözleşme olunca vermek zorunda olur paramı da. ssk bir aylık olur.
yarın ki görüşmede pazartesi baslayabilirim desem ve o zamana diğer firmadan cevap gelirse buna hiç gitmesem gelmeze bunu da kacırmamıs olsam..
mantıklı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X