Kararsızlık surekli dusunce degisimi

Parolterafarvele

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
184
182
23
34
Merhaba kızlar, bu aralar ev dizme evlilik telaşı içindeyim surekli kararsızim. Herseyde surekli o olmasaydı da bu olsaydı diyorum. Bi beğendiğimi ikinci görüşte ay bunu mu aldım diyerek zevkime tüküreyim diyorum. Modern çizgiden sasmayayim diyorum. Pahalısindan ziyade kullanisliligi fiyat performansına dikkat ediyorum. Ama yinede önüme yenj bisey çıksa instagrmada ay keşke bundayım olsaydı diyorum. Neyim ben ilkokul bebesi mi. Yeni alınan oyuncağını hemen sıkılan çocuk gibiyim. Kendimi taniyamiyorum. Kıyafet olarak aldığım şeylerden tutun ayakkabıya kadar ev eşyasını kadar ...aşırı düşüncelerim değişiyor.boguluyorum.
Şimdi belki buna mı dert edindin diyeceksiniz.kizlar valla bildiğiniz gibi değil karamsarlığa düşünceden gece uyuyamıyorum.dertlj dertli geziyorum.hayatj zehir ettim .

Şimdi böyle mesela normalin farkındayım diye sanmayın içim de mi böyle. Değil.icim karamsar surekli beynim onu niye almadın bu böyle şu şöyle susmuyor.

Asıl olay ne evlilik mutluluk değil miydi.suan hersey zehir bana. Zaten ekonomik sıkıntı içinde evleniyoruz. Neden böyle kararsizim.

Hayata karşı net tavırlarım yok.net fikirlerim.net zevklerim yok.zevksiz miym
Başaramıyorum
Ev dizmeyi bile yaaaa

Evlilik stresinden bunlar evlenince geçer gereksiz şeyler almayın yeter ki

Bence kendinize bir kahve yapıp sakinleşin :)

Kendine gayet güzel eziyet ediyorsun tebrikler. Yeni bir hayata adım atacaksın birde sevdiğinle evleniyorsan mis gibi azcık tadını çıkar rahatla

bi dekorasyon belirleyin ona uygun mobilyalar alın

Bende zaman zaman ev düzme hayali kurarım karar vermekte zorlanırım. Modern tasarımlar da güzel rustikler de İskandinav da. Renkler koyu tonlar mu olsun açık mı. Hangisini yaptırsam acaba diye karar veremem olmayan evime

Öncelikle bi mecrada gördüğünüz bir şeyi koşa koşa almayın. Kendiniz mağazalara gidip görüp seçerseniz, bir süre sonra aldığınız her şey sizin zevk süzgecinizden geçeceği için birbiriyle uyumlu olmaya başlayacak zaten. Karar veremiyorsanız ve elzem de değilse o an almayın.

bir anda komple bir evi dekore etmeye çalışmak hem stresli hem de ne yaparsanız yapın sonuç o kadar da iyi olmuyor. herşey birbirine uysun diyorsun bir bakıyorsun ev belli bir mağazanın show-room'u gibi olmuş, hiç kendi stilini yansıtmıyor. o yüzden bence zamana yayın. ilk etapta temel mobilyaları alın. eğer tek bir tarza bağlı kalmak istemiyorsanız, ondan bundan da canınız çekiyorsa -ki benim çekiyor bir yanım Iskandinav diyor bir yanım victoryan- oda oda tarz değiştirin. mesela salonu iskandinav yapın; böylece ileride yastıklarla aksesuarlarla stilini az çok kırabilir değiştirebilirsiniz isterseniz ayrıca Iskandinav aksesuarda özgürlük getirir. yatak odasını daha süslü bir stil seçebilirsiniz sonuçta ileride oranın stili karışsa da kendi özel alanınız. temel aksesuarları halı perde gibi olanları da en sade olanlardan seçin ki evde değişiklik yaptıkça onları da değiştirmek zorunda kalmayın. aydınlatmada istediğiniz gibi çıldırın, oyuncak gibi hangisini beğendiyseniz onu alın çünkü aydınlatman stilden bağımsız parçadır, Iskandinav mobilyaya kocaman grotesk bir avize de gider Ikea avizesi de. aksesuarları toptan hemen şimdi almayın çünkü aksesuar hem zaman hem de anı ister; yarın eşinizle bir tatil yerinde kilim görür onu alırsınız sonra bir biblo beğenir onu alırsınız. ben mobilyaya uysun diye alınan küçük aksesuarlardan çok tiksiniyorum, tam show-room görüntüsü oluyor. bir de tüm mobilyaları aynı materyalden almayın. koltuklarınız ahşap ağırlıysa televizyon üniteniz metal olsun mesela ya da masanız mermer aydınlatmanız cam olsun ki ağaç ev gibi görünmesin. sade koltuklarla desenli koltuk arasında kaldıysanız şık bir kanepe alın sade, berjerleri ayrı bir yerden desenli alın mesela. tekrar söylüyorum; komple eksiksiz bir ev düzmeyin bir anda, zamana bırakın özellikle daha küçük parçaları

Bazen onu da diyorum ne abarttın be Asya, sevdiğin yanında vs diye, ama az kaldı hicbisey yetismeyecek gibi geliyor cildiriyorum

sevdiğin yanında değil diye değil de evlilik adı altında çok abartıldığını düşünüyorum sonuçta milyonlarca insan bir evde yaşıyor yani ev işte zamanla ne istiyorsan alırsın kendi evinden rol biç yani sırf evleniyorsun diye her şeyin en güzeli en moderni olmak zorunda değil ben yurt dışında sevgilimle yaşıyorum geleli 3 ay oldu bi göz odada yaşıyoruz hiçbir eşyada bize ait değil ama keyfimizde gayet yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…