- 19 Nisan 2023
- 184
- 182
- 23
- 34
- Konu Sahibi Parolterafarvele
-
Bence kendinize bir kahve yapıp sakinleşin :)Merhaba kızlar, bu aralar ev dizme evlilik telaşı içindeyim surekli kararsızim. Herseyde surekli o olmasaydı da bu olsaydı diyorum. Bi beğendiğimi ikinci görüşte ay bunu mu aldım diyerek zevkime tüküreyim diyorum. Modern çizgiden sasmayayim diyorum. Pahalısindan ziyade kullanisliligi fiyat performansına dikkat ediyorum. Ama yinede önüme yenj bisey çıksa instagrmada ay keşke bundayım olsaydı diyorum. Neyim ben ilkokul bebesi mi. Yeni alınan oyuncağını hemen sıkılan çocuk gibiyim. Kendimi taniyamiyorum. Kıyafet olarak aldığım şeylerden tutun ayakkabıya kadar ev eşyasını kadar ...aşırı düşüncelerim değişiyor.boguluyorum.
Şimdi belki buna mı dert edindin diyeceksiniz.kizlar valla bildiğiniz gibi değil karamsarlığa düşünceden gece uyuyamıyorum.dertlj dertli geziyorum.hayatj zehir ettim .
Şimdi böyle mesela normalin farkındayım diye sanmayın içim de mi böyle. Değil.icim karamsar surekli beynim onu niye almadın bu böyle şu şöyle susmuyor.
Asıl olay ne evlilik mutluluk değil miydi.suan hersey zehir bana. Zaten ekonomik sıkıntı içinde evleniyoruz. Neden böyle kararsizim.
Hayata karşı net tavırlarım yok.net fikirlerim.net zevklerim yok.zevksiz miym
Başaramıyorum
Ev dizmeyi bile yaaaa
Olmuyor olmuyorBence kendinize bir kahve yapıp sakinleşin :)
Tesekkur ederim saolKendine gayet güzel eziyet ediyorsun tebrikler. Yeni bir hayata adım atacaksın birde sevdiğinle evleniyorsan mis gibi azcık tadını çıkar rahatla
Hepsi diyorumbi dekorasyon belirleyin ona uygun mobilyalar alın
Bende zaman zaman ev düzme hayali kurarım karar vermekte zorlanırım. Modern tasarımlar da güzel rustikler de İskandinav da. Renkler koyu tonlar mu olsun açık mı. Hangisini yaptırsam acaba diye karar veremem olmayan evime
Bazen onu da diyorum ne abarttın be Asya, sevdiğin yanında vs diye, ama az kaldı hicbisey yetismeyecek gibi geliyor cildiriyorumbence evlilik çok abartılıyor ya al bi eşya geç zaten günün çoğunu işte geçiriyon ne gerek var strese
Bazen onu da diyorum ne abarttın be Asya, sevdiğin yanında vs diye, ama az kaldı hicbisey yetismeyecek gibi geliyor cildiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?