Kararsızlık

uhappygirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
238
98
18
29
Merhaba arkadaşlar, ben üni 3.sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık iki ay önce yurdumu değiştirdim. Geldiğim yeni yurttaki oda arkadaşlarımla anlaşamıyorum. Zaten iki arkadaş 4 senelik kankalarmış ilk başta bir sıkıntı yoktu çünkü ben yaptıkları hiçbir şeye ses çıkarmıyordum. Sabah ben uyurken şarkı açıyorlardı, ders çalışırken sohbet ediyorlar yüksek sesle, duymamaya görmemeye çalıştım hep umursamadım. ( Ancak bir tanesi kendi ders çalışırken oyun oynuyordum telefonda onun sesinden rahatsız oluyormuş onu söylüyor bana ). Neyse diyordum aşırıya giderlerse uyarırım görmezden geleyim bazı şeyleri sorun olmasın. Ama birkaç hafta önce ortak kullanım alanımızı kirlettiği için uyarıda bulundum diye benimle kavga ettiler ve bana küstüler. Konuyu uzatmak istemiyorum küsmeleri önemli değil de rahatsız ediyorlar bazen. Belki çoğunuza bu sorunlar basit gelebilir ama ortak alanda yaşadığımız için anlaşmak önemli. İdareye gidip durumu anlattım ve oda değiştirmek istediğimi söyledim. Gittiğin yerdekilerin iyi olacağını nerden biliyorsun dedi. Sizce odamı değiştireyim mi yoksa görmezden gelmeye devam mı edeyim? 1 ay kaldı okulun bitmesine sonra mezun olacaklar.

Bencede sabret canım,çoğu gitmiş azı kalmış,fazla muhatap olma,hareketlerine bozulursan da belli etme.Böyle insanlarla hayatın her alanında karşılaşacaksın.

Back
X