• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Hanımlar Merhaba;
Nasılsınız? Benim için önemli bir konu hakkında sizden yine fikir almak istiyorum. Benim bu sene yurtdışında üniversite okumak gibi planım var. Bundan önce ön lisans programına yazılmıştım. O bu sene bitiyor. Ama yorucu olacağı kesin. Hem iş, hem dil, hem sınav. Şimdi benim önümde 2 seçenek var. Çünkü böyle de yarım yamalak, salak gibi hissediyorum. Hiçbir yere ait hissedemiyorum kendimi.Yaşım zaten 25 oldu.İkisinden birini seçmek zorundayım.Ya yurt dışını bırakıp ön lisansa devam edeceğim. Ya da ön lisansı bırakıp yurt dışına lisans yapmaya gideceğim. Siz olsanız hangisini seçersiniz?

Önlisans a devam derken DGS ile lisansa tamamlamaktan mi bahsediyorsun canim?

Daha 25 yaşındasın, hiç öyle yaşım geçti filan diye düşünme. Ön lisans bitirip ne yapacaksın ki ? hiç bir artısı yok senin için. Direkt yurt dışı lisans diyorum, hiç düşünme bile. Gidince de geri dönme, okulunu bitir, orada tecrübe edin, kendine güzel bir hayat kur. Olur da dönmek istersen bile cv'de yurt dışı lisans, ileri derecede yabancı dil sana çok büyük artılar getirir.

Daha 25 yaşındasın, hiç öyle yaşım geçti filan diye düşünme. Ön lisans bitirip ne yapacaksın ki ? hiç bir artısı yok senin için. Direkt yurt dışı lisans diyorum, hiç düşünme bile. Gidince de geri dönme, okulunu bitir, orada tecrübe edin, kendine güzel bir hayat kur. Olur da dönmek istersen bile cv'de yurt dışı lisans, ileri derecede yabancı dil sana çok büyük artılar getirir.
Aynen bir artısı da yok benim için. Ama yaşım 29 olacak.:hasta:

Hayır bildiğimiz 2 yıllık üniversite.

Yazmışsın ki bundan önce önlisansa yazılmıştım o bu sene bitiyor. Ben mi yanlış anladım :)

Bence imkanlar dahilinde kendini en iyi yetistirebilecegin yolu seç. Yaşa filan bakma çünkü hiç birşey yapmadan da o yaş geliyor en azından hep dönüp baktığında iyi ki yapmışım dersin...

Yazmışsın ki bundan önce önlisansa yazılmıştım o bu sene bitiyor. Ben mi yanlış anladım :)

Bence imkanlar dahilinde kendini en iyi yetistirebilecegin yolu seç. Yaşa filan bakma çünkü hiç birşey yapmadan da o yaş geliyor en azından hep dönüp baktığında iyi ki yapmışım dersin...
Aynen ya dediğiniz gibi. Öyle geçiyor böyle de geçiyor.

Back
X