• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsızlık

Hulya411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
62
10
3
36
Kızlar ben 29 yaşındayım ve hiç uzun süreli ciddi bir ilişkim olmadı yani şöyleki heeeep yalnızdım hep bi başıma benimle hayatı paylaşan beni düşünen eden kanatlarının altına alan bi erkek hiiiiç olması :) hani biz kadınlar isteriz ya sevsin sahip cıksın bi erkek bize yanımızda bir ekek olduğunu hissedelim isteriz.. işte ben heeep bi başıma mücadele ettim.. neyse zaten artık o beyaz atlı prensin gelip beni bu yalnızlıktan kurtaracağına olan umudum zaten bitti gitti artık günü anı yaşayıp tadını cıkarmaya çalışıyorum hayatın..
içinde ukte kalan hayalleri yazsam zaten buraya sığmaz.. benim yine bu hayallerimden biri sevdiğim adam ile tatile gitmekti.. hoşlandığım cocukla tatile gitsem mi kızlar çünkü hep içimde kaldı sonunu düşünmüyoum dediğim gibi anlık yaşıyorum oda benden hoşlanıyo ama arkadaş kalmaya karar verdik sebebi ise uzun biraz maddiyat biraz aile biraz onun uzun ilişkiden yeni cıkmış olması kafasının karışık olması felan filan... tatile gidersem ona daha çok bağlanırmıyım olmamasına üzülürmüyüm?
Ama beyaz atlıyı bekleyene kadar yaşlandım daha cok yalnız cıkarıl böyle ben tatillere ohoo
Ne yapmalıyım kızlar ??
Not ona güveniyorum bana zarar vercek biri değil güvenim sonsun yani cinsel bişiler talep etmez benden asla

Kızlar ben 29 yaşındayım ve hiç uzun süreli ciddi bir ilişkim olmadı yani şöyleki heeeep yalnızdım hep bi başıma benimle hayatı paylaşan beni düşünen eden kanatlarının altına alan bi erkek hiiiiç olması :) hani biz kadınlar isteriz ya sevsin sahip cıksın bi erkek bize yanımızda bir ekek olduğunu hissedelim isteriz.. işte ben heeep bi başıma mücadele ettim.. neyse zaten artık o beyaz atlı prensin gelip beni bu yalnızlıktan kurtaracağına olan umudum zaten bitti gitti artık günü anı yaşayıp tadını cıkarmaya çalışıyorum hayatın..
içinde ukte kalan hayalleri yazsam zaten buraya sığmaz.. benim yine bu hayallerimden biri sevdiğim adam ile tatile gitmekti.. hoşlandığım cocukla tatile gitsem mi kızlar çünkü hep içimde kaldı sonunu düşünmüyoum dediğim gibi anlık yaşıyorum oda benden hoşlanıyo ama arkadaş kalmaya karar verdik sebebi ise uzun biraz maddiyat biraz aile biraz onun uzun ilişkiden yeni cıkmış olması kafasının karışık olması felan filan... tatile gidersem ona daha çok bağlanırmıyım olmamasına üzülürmüyüm?
Ama beyaz atlıyı bekleyene kadar yaşlandım daha cok yalnız cıkarıl böyle ben tatillere ohoo
Ne yapmalıyım kızlar ??
Not ona güveniyorum bana zarar vercek biri değil güvenim sonsun yani cinsel bişiler talep etmez benden asla

Neden sırf biriyle tatile gitmiş olmak için tatile gitmek istiyorsunuz ben anlamadım ? Arkadaş kaldığınız biriyle baş başa tatile gidilmez bence. Hayaliniz olabilir ama bu şekilde davranmak size iyice yanlış yaptırır. Bu işler nasip kısmet işi.

Yaşlandım ama doğru insan için :KK43:

Ona baksan gülüm sana göre ben nine yasinda evlendim 31 yasinda nisanlandim. 32 yasinda evlendim. Simdi 35 yasinda iki evlat sahibiyim. Inan bana dogru insanla herseyi yasamak bambaska birsey. Insallah karsina gönlüne göre birisi cikar. Ben iyiki esim karsima cikana kadar baskasiyla olmamis diyorum hep

Erkekler 40 50 yaşına geliyor 25 30 luk erkeklere taş çıkarıyorlar daha iyiler guvenleri nerden geliyor ben anlamadım gitti. Bizdede 25 üstü kim gelirse kim giderse bilmem evde kaldım. Belki senin gibi olan biri seni bekliyor. Tam herşeyi yaşama akkilica davranma yaşindasin. Bence 20lik düşüncelere dalma derim. Devir akıl devri olmayana yol verirler

Eee kızlara tek istikameti evlilik olarak gösterirseniz en güzel çağlarında kendilerini yaşlanmış, bitmiş hissederler.

sevgili sıfatıyla biriyle tatile gidiyorsanız orada cinsellik olur, olmalıdır da. cinselliğin olmadığı ilişkileri şahsen sorunlu buluyorum. belli bir süre tanıyorsanız, artık eminseniz yok öyle talepleri olmaz falan anlamsız yani.
neden olmayacak?
sorunu mu var?

ondan sonra evliler kocam yanaşmıyor diye türlü konular açıyorlar.
cinsellik hayatın bir parçası.

ilk önüne gelenle yaşanmıyor ki bu, sevilen emin olunan kişiyle yaşanıyor.

Benim bildiğim erkek ve bayan belli bi seviyeden sonra sadece arkadaş kalamaz illaki aralarında birseyler olur olmazsa sorun vardır demektir. Tatile bunu göze alarak çık derim.

Eee kızlara tek istikameti evlilik olarak gösterirseniz en güzel çağlarında kendilerini yaşlanmış, bitmiş hissederler.

sevgili sıfatıyla biriyle tatile gidiyorsanız orada cinsellik olur, olmalıdır da. cinselliğin olmadığı ilişkileri şahsen sorunlu buluyorum. belli bir süre tanıyorsanız, artık eminseniz yok öyle talepleri olmaz falan anlamsız yani.
neden olmayacak?
sorunu mu var?

ondan sonra evliler kocam yanaşmıyor diye türlü konular açıyorlar.
cinsellik hayatın bir parçası.

ilk önüne gelenle yaşanmıyor ki bu, sevilen emin olunan kişiyle yaşanıyor.

işte bu

kesinlikle katılıyorum

Back
X