Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden istiyorsun aranızda fark yok uçurumÖncelikle kimse beni yargılamasın yaşca buyuk biriyle beraber olmak istiyorum o da istiyor sonrasında pişman olur muyum? Ben 24 o 40 yasinda
Evlilik olarak değil cinsel anlamdaSadece bi örnek vereyim
Arkadaşım 25 kendinden 13 yaş büyük birisiyle evlendi. Ikisinin de ilk evliliği.
Arkadaşım çok eğlenceli kıpır kıpır birisi.hayat dolu. Eşi de ilk zamanlar öyleydi. Şimdiler de eşinin yaşlandığını hissediyor hic birbirlerine uyum sağlayamıyorlar, açıkçası pişman. Şuan kendisi 32 eşi 45 yaşında. 2 çocukları oldu ve artık kendinden ziyade çocuklarını düşünüyor. Çünkü eşi yaşlanmaya ve az çok sağlık sorunları yaşamaya başladı.
Yargılamak haddime değil, ama gençliğinize yazık
16 yas fark kesinlikle fazla ciddi degilseniz baskaÖncelikle kimse beni yargılamasın yaşca buyuk biriyle beraber olmak istiyorum o da istiyor sonrasında pişman olur muyum? Ben 24 o 40 yasinda
Tam "Kuşak farkı." yazdım, "Duygusal olarak birbirinizi tamamlamaniz zor." yazdım sonra bunu gördüm.Evlilik olarak değil cinsel anlamda
Bu iyiydiBiriyle olmaktan kasıt cinsel birleşme mi yoksa sevgililik gibi bişey mi ? Sevgililik değilde birleşme ise çok istiyorsan yapta sevgililik veya ciddiyet ileriki zamanlarda ciddi yorar. Yargılamıyorum ama ne bileyim genç genç boy boy yakışıklılar dururken yumuşamış salatalık yemek biraz şey geldi![]()
Neden? Sadece tensel mi yoksa aşk var mı?Öncelikle kimse beni yargılamasın yaşca buyuk biriyle beraber olmak istiyorum o da istiyor sonrasında pişman olur muyum? Ben 24 o 40 yasinda(cinsel anlamda birliktelik)
Ahaha tam 24 yaşa göre bir yorumBiriyle olmaktan kasıt cinsel birleşme mi yoksa sevgililik gibi bişey mi ? Sevgililik değilde birleşme ise çok istiyorsan yapta sevgililik veya ciddiyet ileriki zamanlarda ciddi yorar. Yargılamıyorum ama ne bileyim genç genç boy boy yakışıklılar dururken yumuşamış salatalık yemek biraz şey geldi![]()
40 yaş yumusamis salata degil bence. Cinsel tecrubesi yuksek kadin bedenini taniyan, becerikli, maddi bakimdan güçlü bir yaş benim fikrimce. Konu sahibinin ilgisini de bunlar cekiyor olmali.Biriyle olmaktan kasıt cinsel birleşme mi yoksa sevgililik gibi bişey mi ? Sevgililik değilde birleşme ise çok istiyorsan yapta sevgililik veya ciddiyet ileriki zamanlarda ciddi yorar. Yargılamıyorum ama ne bileyim genç genç boy boy yakışıklılar dururken yumuşamış salatalık yemek biraz şey geldi![]()
biz nerden bilelim beÖncelikle kimse beni yargılamasın yaşca buyuk biriyle beraber olmak istiyorum o da istiyor sonrasında pişman olur muyum? Ben 24 o 40 yasinda(cinsel anlamda birliktelik)
40 yaş yumusamis salata degil bence. Cinsel tecrubesi yuksek kadin bedenini taniyan, becerikli, maddi bakimdan güçlü bir yaş benim fikrimce. Konu sahibinin ilgisini de bunlar cekiyor olmali.