• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Öncelikle kimse beni yargılamasın yaşca buyuk biriyle beraber olmak istiyorum o da istiyor sonrasında pişman olur muyum? Ben 24 o 40 yasinda(cinsel anlamda birliktelik)

Son düzenleyen: Moderatör:
İki tarafta yetişkin, aklı başında insanlar. Neyden pişman olup olmayacaklarını bilirler... Soracak hiç birşey yok bana göre...

Öncelikle kimse beni yargılamasın yaşca buyuk biriyle beraber olmak istiyorum o da istiyor sonrasında pişman olur muyum? Ben 24 o 40 yasinda
Neden istiyorsun aranızda fark yok uçurum
Var

Birlikte olmak derken?su an konusuyorsunuz heralde ki düşünüyorsunuz karariniz belli.
Su an pek gorulmeyebilir fark ama siz 40 oldugunuzda o adamin yannzda nasl duracagnin farkindamisiniz? Tabi siz bilirsiniz belkide ileriyi dusunmuyorsunuz iliski ileriye dönük olacaksa bence ileede size cekici gelmeyecekdir o amca 😊

Sadece bi örnek vereyim
Arkadaşım 25 kendinden 13 yaş büyük birisiyle evlendi. Ikisinin de ilk evliliği.
Arkadaşım çok eğlenceli kıpır kıpır birisi.hayat dolu. Eşi de ilk zamanlar öyleydi. Şimdiler de eşinin yaşlandığını hissediyor hic birbirlerine uyum sağlayamıyorlar, açıkçası pişman. Şuan kendisi 32 eşi 45 yaşında. 2 çocukları oldu ve artık kendinden ziyade çocuklarını düşünüyor. Çünkü eşi yaşlanmaya ve az çok sağlık sorunları yaşamaya başladı.
Yargılamak haddime değil, ama gençliğinize yazık

Sadece bi örnek vereyim
Arkadaşım 25 kendinden 13 yaş büyük birisiyle evlendi. Ikisinin de ilk evliliği.
Arkadaşım çok eğlenceli kıpır kıpır birisi.hayat dolu. Eşi de ilk zamanlar öyleydi. Şimdiler de eşinin yaşlandığını hissediyor hic birbirlerine uyum sağlayamıyorlar, açıkçası pişman. Şuan kendisi 32 eşi 45 yaşında. 2 çocukları oldu ve artık kendinden ziyade çocuklarını düşünüyor. Çünkü eşi yaşlanmaya ve az çok sağlık sorunları yaşamaya başladı.
Yargılamak haddime değil, ama gençliğinize yazık
Evlilik olarak değil cinsel anlamda

Evlilik olarak değil cinsel anlamda
Tam "Kuşak farkı." yazdım, "Duygusal olarak birbirinizi tamamlamaniz zor." yazdım sonra bunu gördüm.

Bu konuda pişman olup olmayacağınızı kimse tahmin edemez ki. Cinsellikten beklentilerinizi, tensel anlamda uyuşup uyuşmayacağınızı tahmin etmek imkansız.

Fakat karşı konulmaz bir çekim olsaydı, pişman olup olmayacağınızı düşünmezdiniz.

Biriyle olmaktan kasıt cinsel birleşme mi yoksa sevgililik gibi bişey mi ? Sevgililik değilde birleşme ise çok istiyorsan yapta sevgililik veya ciddiyet ileriki zamanlarda ciddi yorar. Yargılamıyorum ama ne bileyim genç genç boy boy yakışıklılar dururken yumuşamış salatalık yemek biraz şey geldi 😅

Biriyle olmaktan kasıt cinsel birleşme mi yoksa sevgililik gibi bişey mi ? Sevgililik değilde birleşme ise çok istiyorsan yapta sevgililik veya ciddiyet ileriki zamanlarda ciddi yorar. Yargılamıyorum ama ne bileyim genç genç boy boy yakışıklılar dururken yumuşamış salatalık yemek biraz şey geldi 😅
Bu iyiydi

Ahaha tam 24 yaşa göre bir yorum 😂

Cinsel birliktelik ise sonucunda seni uzecek, canını tehlikeye atacak bir durum olmayacaksa, seni tehdit edip kötü seyler yaşatmayacaksa birliktelik yasamanda bir mahsur yok bence. Sana onerim mekani sen belirle. Telefonunu uzak bir yere koymasini rica et. Her anlamda onlemini al kondom şartıyla birlikte ol. Sonrasinda kondomun saglam olup olmadigini kontrol et.

Niye pisman olabilecegini düsünüyorsun? Bu tamamen cinsellige bakis acinla alakali bir durum. Zaten bu soruyu burda sorduguna göre evet pisman olursun gibime geliyor.

40 yaş yumusamis salata degil bence. Cinsel tecrubesi yuksek kadin bedenini taniyan, becerikli, maddi bakimdan güçlü bir yaş benim fikrimce. Konu sahibinin ilgisini de bunlar cekiyor olmali.

Öncelikle kimse beni yargılamasın yaşca buyuk biriyle beraber olmak istiyorum o da istiyor sonrasında pişman olur muyum? Ben 24 o 40 yasinda(cinsel anlamda birliktelik)
biz nerden bilelim be :KK31: burdan verilicek cevaba göre mi karar vericeksin

40 yaş yumusamis salata degil bence. Cinsel tecrubesi yuksek kadin bedenini taniyan, becerikli, maddi bakimdan güçlü bir yaş benim fikrimce. Konu sahibinin ilgisini de bunlar cekiyor olmali.

açıkcası ben bu durumun davul bile dengi dengine kısmındayım. mesela ne 40lar gördüm nelere benzer bu ne dedirten ama yaşım itibariyle veya görüşüm neticesinde 24 yaşında biri olarak tecrübeli ama 28 29 yaş birini tercih ederim çünkü yaşıma ve enerjime uygun yoksa tabi ki 40 yaş yumuşak değil bende 40 olcam hep böyle kalmıcam hoş 😊😊😊

Back
X