Kararsızlık

kaynanadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
683
971
103
Arkadaşlar Merhaba
sizinde nacizane fikirlerinize ihtiyacım var. 8 senedir muhasebe bölümünde çalışıyorum. 26 yaşındayım 1 ay oldu yeni bir işe başlayalı
patronla sürekli irtibat halinde olduğumuz bir işten bahsediyorum.
benim çalıştıgım yerde içime sinmeyen bir takım seyler vardı. bugün patlak veren konuyu anlatım işten çıkmalımıyım yoksa sabredip beklemelimiyim kararsızım.
bana gelip x miktarda ft kesmemi söylemişti günler önce. bende kesip kendisine ilettim. fakat bu tutarı ben sana soylemedım karsı tarafın soylediği tutara göre kesmişsin dedi. bnde karsı trafla konusmadıgımı tutarı kendisinin söylediğini ilettim.
ısrarla hyr bn söylemedim dedi. bnde bundan sonra herşeyi yazılı bir şekilde alacagım szden dedim kapattık telefonu.
1 dk geçmedi bir hşımla odama geldi. yaşın kaç bilmiyorum ama büyüklerinle konusmayı bilmiyorsun dedi. bn yalancımıyım sen bana ne demek istiyorsun dedi. bn yalancı demediğimi bundan sonra sözlü iş yapmayalım dediğimi tekrarladım. ben günde 300 kişiyle görüşüyorum bütün hersey aklımda sen yalancısın gibi ithamlarda bulundu. ve bnde anında o sinirle istifamı yazıp masasına koydum. ayın 5 ine kadar durmamı eleman alması gerektiğini söyledi. o kadar duramayacagımı soyledim fakat kafam o kadar karışıkkı cümleleri bile yazarken zorlanıyorum.sizce napmalıyım

Pismanmi oldunuz veya ayin 5 ne kadar devam etmekmi sizi dusunduruyor. Sözlesmeye bagli olur genelde böyle seyler

sonuçta yaptıgım iş muhasebe parasal konular.yarın öbürgün paramı çaldına kadar gidermi bu konu. yalan söylemediğim halde yalan soyledin diyen biriyle durmalıyım çalışmaya devammı etmeliyim bilmiyorum

Sözleşmeniz yok mu. Yoksa eğer içinizden orda durmak gelmiyorsa durmayın. Yani eğer çok şiddetli kavga ettiyseniz ve içiniz huzursussa

sonuçta yaptıgım iş muhasebe parasal konular.yarın öbürgün paramı çaldına kadar gidermi bu konu. yalan söylemediğim halde yalan soyledin diyen biriyle durmalıyım çalışmaya devammı etmeliyim bilmiyorum
İstifa etmişsiniz zaten hala çalışmaya devam etme gibi bir konu söz konusu mu? Sözleşmeniz de yokmuş. Ben olsam bırakın devam etmeyi 5'ine kadar bile beklemem.

Gidebilir. Sözlü olmasın demekle çok doğru yapmışsın geri adım atma

İstifa etmişsiniz zaten hala çalışmaya devam etme gibi bir konu söz konusu mu? Sözleşmeniz de yokmuş. Ben olsam bırakın devam etmeyi 5'ine kadar bile beklemem.
yarın bir iş görüşmesine gidicem. işe gelmemek olurmu haber vermeden. mevzuatı biliyorum ama yuzustu bırakmalımıyım vicdanen bilmiyorum

Ben de normalde muhasebeciyim.Tecrübelerime dayanarak çıkın diyorum çünkü artık orada huzurunuz kalmaz.Hem siz devam etseniz bile her yer işsiz dolu buna tahammül etmeyeyim diye düşünüp eleman bakacak patronunuz.Yaşadım biliyorum

yarın bir iş görüşmesine gidicem. işe gelmemek olurmu haber vermeden. mevzuatı biliyorum ama yuzustu bırakmalımıyım vicdanen bilmiyorum
İstifa etmişsiniz işte. O haber vermek sayılmıyor mu? Kafanız karışık sanırım gerçekten. Size yapılan muameleden hoşlanmayıp istifa etmişsiniz. Her şey iyiyken dur bi işi bırakayım dememişsiniz ki. Neyin vicdanını yapacaksınız bu saatten sonra? Vicdan yapılacak adam çalışanlarıyla nasıl konuşacağını bilir zaten. İstifa ettiğinize pişman mı oldunuz acaba?

İstifa etmişsiniz işte. O haber vermek sayılmıyor mu? Kafanız karışık sanırım gerçekten. Size yapılan muameleden hoşlanmayıp istifa etmişsiniz. Her şey iyiyken dur bi işi bırakayım dememişsiniz ki. Neyin vicdanını yapacaksınız bu saatten sonra? Vicdan yapılacak adam çalışanlarıyla nasıl konuşacağını bilir zaten. İstifa ettiğinize pişman mı oldunuz acaba?
Hayır istifa ettiğime pişman değilim. aslında çantayı alıp çıkmayı yeğlerdim.ama vicdanen ve mantıken düşününce kmse arkamdan kufur etmesn. hem kendm iş bakayım. hemde onlar birini bulsun diye düşündm

Hayır istifa ettiğime pişman değilim. aslında çantayı alıp çıkmayı yeğlerdim.ama vicdanen ve mantıken düşününce kmse arkamdan kufur etmesn. hem kendm iş bakayım. hemde onlar birini bulsun diye düşündm
Karar yine sizin tabi ki ama bence yanlış fikir 🙄

Back
X