- Konu Sahibi Doksanlar13
-
ben dost olduğum biriyle olamam bana ters,ama yaşamak istiyosan yaşa, yalnız yürümezse bi dost kaybetmiş olursun
Bana dostum böyle birşey teklif etse ben bozulurum ( Olmadı da değil, kendisiyle rastlaşırsam merhaba - merhaba olarak konuluyorum sadece )
Ama sanki ona karşı boş değilsin gibi, yani sizin bakışınız farklı olabilir
Kendi duygularını ölç tart
Sonra karakter olarak sevmeyi aşk ile karıştırmayın, yoksa bir ilişkiye başlayıp ayrılırsanız dostluğunuzu da tamamen yitirirsiniz
sağol kader
ben bir başka dostum bana teklif ettiğinde kızmıştım ama bu kişiye karşı kızgınlığım olmadı bilmiyorum
dedğin gibi karakteri hoş birbirimize benziyoruz yani tek korkum sadece karakterden kaynaklı bir ilişki olsun istemiyorum
henüz cevabımı vermedim kafam çok karışık
slm arkadaşım,
bu bence bir sıkıntı dert değil. Kendine stres yapma. Kafanda böyle birşey yokken, dost dediğin arkadaşın içinde meğerse sana karşı bunları besliyormuş.
Sen normal onunla herşeyi paylaşırken, o demekki içten içe sana hayranlık duyuyormuş belkide.
Kararsız kaldığına göre, arkadaşın açılmış sana.
İyiside var, kötüsüde. En iyi cevabı sen verebileceksin. Dost olarak nekadar iyi anlaşıyorsunuz. Öyle bir Dostu kaybetmek istermisin farz edelim?
Eğer Sevginden daha çok Dostluk ağır basıyorsa, ozaman hiç çekinmeden Dost kal! Ona Dost olarak bir Sevgi besliyorsun içinde.
Eğer öyle olmasaydı, sende içten içe onunla birlikte olmanın hayallerini kurardın. İnan bana, denedikten sonra baktın olmuyor, bu kez de maalesef Dostluk da kalmıyor.
Tabi yinede sen bilirsin. Doğru kararı sen vereceksin. Mağdem sevgi var aşk yok diyorsun, kendini zorlama. Elbette aşık olabileceğin biri karşına çıkacaktır.
Niçin kendine sıkkıntı veriyorsun?
Umarım sana yardımcı olabilmişimdir azda olsa.
Rica ederim
Öyle bi durum varsa yani birine kızıp buna kızamadıysan demek ki sende de bişeyler var ona karşı
Belki de hissettiği için açılma cesareti buldu o da
Ama karar konusunda tercih tamamen sana ait, senin hislerinin ne derece olduğunu veya karşıdakini bizler bilemeyiz
Çok iyi düşünmelisin, hakkında hayırlısı olsun
bir erkekle bir bayan dost olmaz zaten..
erkek böyle düşünmez aslında, hep bozar bu durumu :)
benim bir arkadaşım var, onlarda başta arkadaşlardı,dostlardı..şimdi sevgililer.
zaten diziler en büyük örnek :) önce çok yakın arkadaşlar bir bakıyorsun sevgili olup evlenmişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?