kararsızlık

Doksanlar13

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
906
4
46
Diğer
merhaba günaydın herkese

arkadaşlar bunca dert arasında benim ki dert sayılmaz ama önerilerinize ihtiyacım var

kafam çok karışık..:26:

uzun zamandır dost olduğum biri bana teklif etti.
ona karşı duyduğum hisler konusunda karışığım ne diyeceğimi bilmiyorum bir yandan içimde sevgi var ama aşk yok
bir yandan sevgili olma şansı versem yaşayıp görsem mi diyorum
beni dostça severek mi böyle düşünüyor yoksa gerçekten seviyor mu emin olamıyorum
ilişkiye başlayıp pişman olmaktanda korkuyorum :17:
başta dost olup sonra sevgili olanlar ve evlenenler var mı aranızda:44:

tavsiyelerinize ihtiyacım var:31:

Bana dostum böyle birşey teklif etse ben bozulurum ( Olmadı da değil, kendisiyle rastlaşırsam merhaba - merhaba olarak konuşuyorum o gün bugündür )

Ama sanki ona karşı boş değilsin gibi, yani sizin bakışınız farklı olabilir
Kendi duygularını ölç tart

Sonra karakter olarak sevmeyi aşk ile karıştırmayın, yoksa bir ilişkiye başlayıp ayrılırsanız dostluğunuzu da tamamen yitirirsiniz

Son düzenleme:
slm arkadaşım,

bu bence bir sıkıntı dert değil. Kendine stres yapma. Kafanda böyle birşey yokken, dost dediğin arkadaşın içinde meğerse sana karşı bunları besliyormuş.
Sen normal onunla herşeyi paylaşırken, o demekki içten içe sana hayranlık duyuyormuş belkide.
Kararsız kaldığına göre, arkadaşın açılmış sana.

İyiside var, kötüsüde. En iyi cevabı sen verebileceksin. Dost olarak nekadar iyi anlaşıyorsunuz. Öyle bir Dostu kaybetmek istermisin farz edelim?
Eğer Sevginden daha çok Dostluk ağır basıyorsa, ozaman hiç çekinmeden Dost kal! Ona Dost olarak bir Sevgi besliyorsun içinde.
Eğer öyle olmasaydı, sende içten içe onunla birlikte olmanın hayallerini kurardın. İnan bana, denedikten sonra baktın olmuyor, bu kez de maalesef Dostluk da kalmıyor.
Tabi yinede sen bilirsin. Doğru kararı sen vereceksin. Mağdem sevgi var aşk yok diyorsun, kendini zorlama. Elbette aşık olabileceğin biri karşına çıkacaktır.
Niçin kendine sıkkıntı veriyorsun?

Umarım sana yardımcı olabilmişimdir azda olsa.

Bana dostum böyle birşey teklif etse ben bozulurum ( Olmadı da değil, kendisiyle rastlaşırsam merhaba - merhaba olarak konuluyorum sadece )

Ama sanki ona karşı boş değilsin gibi, yani sizin bakışınız farklı olabilir
Kendi duygularını ölç tart

Sonra karakter olarak sevmeyi aşk ile karıştırmayın, yoksa bir ilişkiye başlayıp ayrılırsanız dostluğunuzu da tamamen yitirirsiniz

sağol kader
ben bir başka dostum bana teklif ettiğinde kızmıştım ama bu kişiye karşı kızgınlığım olmadı bilmiyorum
dedğin gibi karakteri hoş birbirimize benziyoruz yani tek korkum sadece karakterden kaynaklı bir ilişki olsun istemiyorum
henüz cevabımı vermedim kafam çok karışık

sağol kader
ben bir başka dostum bana teklif ettiğinde kızmıştım ama bu kişiye karşı kızgınlığım olmadı bilmiyorum
dedğin gibi karakteri hoş birbirimize benziyoruz yani tek korkum sadece karakterden kaynaklı bir ilişki olsun istemiyorum
henüz cevabımı vermedim kafam çok karışık

Rica ederim
Öyle bi durum varsa yani birine kızıp buna kızamadıysan demek ki sende de bişeyler var ona karşı
Belki de hissettiği için açılma cesareti buldu o da

Ama karar konusunda tercih tamamen sana ait, senin hislerinin ne derece olduğunu veya karşıdakini bizler bilemeyiz
Çok iyi düşünmelisin, hakkında hayırlısı olsun

slm arkadaşım,

bu bence bir sıkıntı dert değil. Kendine stres yapma. Kafanda böyle birşey yokken, dost dediğin arkadaşın içinde meğerse sana karşı bunları besliyormuş.
Sen normal onunla herşeyi paylaşırken, o demekki içten içe sana hayranlık duyuyormuş belkide.
Kararsız kaldığına göre, arkadaşın açılmış sana.

İyiside var, kötüsüde. En iyi cevabı sen verebileceksin. Dost olarak nekadar iyi anlaşıyorsunuz. Öyle bir Dostu kaybetmek istermisin farz edelim?
Eğer Sevginden daha çok Dostluk ağır basıyorsa, ozaman hiç çekinmeden Dost kal! Ona Dost olarak bir Sevgi besliyorsun içinde.
Eğer öyle olmasaydı, sende içten içe onunla birlikte olmanın hayallerini kurardın. İnan bana, denedikten sonra baktın olmuyor, bu kez de maalesef Dostluk da kalmıyor.
Tabi yinede sen bilirsin. Doğru kararı sen vereceksin. Mağdem sevgi var aşk yok diyorsun, kendini zorlama. Elbette aşık olabileceğin biri karşına çıkacaktır.
Niçin kendine sıkkıntı veriyorsun?

Umarım sana yardımcı olabilmişimdir azda olsa.

teşekkür ederim canım
keşke bu konularda bana açılmasaydı yani o zaman şuan kafam daha rahat olurdu
düşünce yapılarımız birbirine çok benziyor belki gerçekten sevmiyor sadece yakınlık duyuyor
bana ister sevgili ister dost ama hayatımda devamlı olmanı isterim dedi çok üstü kapalı konuşuyor anlayamıyorum

Rica ederim
Öyle bi durum varsa yani birine kızıp buna kızamadıysan demek ki sende de bişeyler var ona karşı
Belki de hissettiği için açılma cesareti buldu o da

Ama karar konusunda tercih tamamen sana ait, senin hislerinin ne derece olduğunu veya karşıdakini bizler bilemeyiz
Çok iyi düşünmelisin, hakkında hayırlısı olsun

teşekkür ederim canım herşey için hayırlısı olur inşallah

Canım biz sevgilimle daha önce arkadaştık.1,5 yıl kadar.Ama dost filan değildik.Dost dediğin apayrı birşey.
Dostum dediğim insan teklif etse bende bozulurdum biraz.
Ama dediğim gibi arkadaştık,hoş biriydi,beğeniyordum hem karakter olarak,hem görünüş olarak ama sevgili olmak aklımdan dahi geçmemişti.Yani istemediğimden değil ama öyle kabul etmiştik birbirimizi.

Sonra bir arkadaşım Metin senden hoşlanıyor bence dedi.Benim kafam karıştı.Kıskanmaya başladım durduk yere.O da aynı şekilde..öyle böyle derken sevgili olduk.
İlk başlarda çok zor oluyor.Geçiş dönemi sancılı.
Arkadaş gibi konuşmak istiyorsun,olmuyor.Sevgili gibi aşkım canım cicimli olana kadar baya sıkıntılı yani.Bir de yakın arkadaşsanız herşeyini öğrenmiş,o senin herşeyini öğrenmiş oluyor.
Sevgili olunca bunlar sıkıntı oldu.Biz çok dert etmedik ama mesela eski sevgilisine karşı bir zamanlar ne hissettiğini,birlikte dinledikleri şarkıları filan biliyorsun hep.Tesadüfen aynı şarkı çaldığında ben bir tuhaf olurdum.bunun gibi birsürü şey...Ama artık atlattık tabi.
Siz arkadaş olarak ne kadar yakınsınız bilemiyorum ama bunlar aklında bulunsun mutlaka.Gerçekten bazı anlar çok zor oluyor.
Çok seviyordum ben onu,sonradan aşık oldum.3 yıldır da süren çok güzel bir ilişkimiz var.

Son düzenleme:
bir erkekle bir bayan dost olmaz zaten..
erkek böyle düşünmez aslında, hep bozar bu durumu :)

benim bir arkadaşım var, onlarda başta arkadaşlardı,dostlardı..şimdi sevgililer.

zaten diziler en büyük örnek :) önce çok yakın arkadaşlar bir bakıyorsun sevgili olup evlenmişler :)

bana da dostum dediğim insan sevgili olalım dese bozulurum , birde şöyle bir durum var eğer sevgili olup ayrılırsam sadece sevgilimden değil çok yakın arkadaşımdan da ayrılmış olucam o yüzden iyi düşünmek lazım

bir erkekle bir bayan dost olmaz zaten..
erkek böyle düşünmez aslında, hep bozar bu durumu :)

benim bir arkadaşım var, onlarda başta arkadaşlardı,dostlardı..şimdi sevgililer.

zaten diziler en büyük örnek :) önce çok yakın arkadaşlar bir bakıyorsun sevgili olup evlenmişler :)

Bir istisna olarak; durumu ben bozmuştum :))

yaklaşık 10 yıldır evliyim eşimle, 2 sene de öncesi var.. biz birbirimizin en yakın arkadaşıydık, dosttuk evet.. sevgililerimiz vardı, dertleşirdik, kavga ederdik, eğlenirdik ..vs. sonra onun sevgilisi ihanet etti sanırım eminim değilim, uzunca bi zaman bunun bunalımını yaşadı en sonunda da ayrıldılar.. benim sevgilim de hasta denecek kadar kıskanç olduğundan mütevellit kanaya kanaya bitirdik.. bizim ilişkimiz ciddiydi aileler tanışıyodu.. her neyse.. bi süre sonra nasıl olduğunu anlamadım gerçekten ama aramızdaki bu dostluk bağı şekil değiştirdi ve işte bu günlere geldik.. çok mutluyum (şükürler olsun) iyi ki yapmışım dediğim nadir şeylerden biri bu evlilik..

Dostlar birbirlerinden hiç bişey saklamazlar, olmadıkları biri gibi görünüp aylar sonra sizi hayal kırıklığına uğratmazlar.. dostunuzu iyi ve kötü özellikleriyle sevip kabul edersiniz.. işler ciddiye bindiğinde birdenbire şekil değiştiren sevgililere benzemezler.. bu yüzden en güvenilir insanlardır.. bence.. çok seviyorum eşimi, zaman geçtikçe daha çok sevdim.. ''evlendikten sonra değiştin, böyle oldun şöyle oldun'' evrelerini baştan atlattık (: beraber yaşayacağın insanı tanımak önemlidir.. ben tavsiye ederim .. aşkın ömrü kısadır, saf bi sevginin yanında da çok fazla değeri yoktur..

yardımcı oldunuz görüşlerinizi paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim.:16:
bir süre kararsızlığım devam edecek sanırım en iyisi akışına bırakmak

Back
X