kararsızlık

uzaktan ilişkiyi yürütemeyeceğini mi düşünüyorsun, valla teknokette çalışanlar acayip rahat, zaten istanbuldaki kadar masrafın olmayacağından maaşının düşmesi çok sorun olmaz
sorduğun soru çok göreceli, kimisi öyle hayatı sever kimisi böyle, bence hangisi ağır basıyosa onu seç

Koskoca izmirde nasıl sosyal ortam yok yahu ? Yeni biriyle tanışma meselesi sevgilinden ayrılmayı düşünüp yeni birinden bahsediyorsun sanırım demekki sevgilini zaten sevmiyosun ben olsam kesinlikle izmiri tercih ederim istanbulda giderlerin fazla stresin fazla değmez

Yani sorum o değil aslında tam olarak. İzmire gelip de keske istanbulda kalsaymisim der miyim, yani para icin sagligimdab olmaya değer mi? Açıkçası gözüm sevgili filan gormuyor suan. Yarin istanbula döneceğimi düsündukce kalbim sıkışıyor. Tabi ki göreceli bir soru ama farklı fikirleri duymak istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

istanbulda baska is bulamazmisiniz??

Evet bunu da dusunuyorum belki istanbulda severek yaptigim bir is bulsam izmir ozlemi bu kadar cok olmayacak. Az once olsem de istanbula gitmek zorunda kalmasam diye bile dusundum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa oyle sey mi olur allah korusun.istanbul guzeldir,sevgilinizde varmis seveceginiz bir is olursa da daha ne olsuuun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…