kızlar merhaba, erkek arkadaşımla ilgili sıkıntımı yazmıştım ama malesef bu problemlerden sadece biriydi. aslına bakarsanız problemim yok gibi görünüyor ama sırayla anlatmaya çalışayım. 4 senedir istanbulda yaşıyorum, esasen izmirliyim fakat izmirde çok iş imkani olmadigindan 4 sene once izmire geldim. 26 yasindayim suan ama yasitlarim gibi gezeyim tozayim derdinde degilim hayvanlari dogayi kitap okumayi sakinligi seviyorum. izmirde kirsalda bir evimiz var, simdi bayram tatili sebebiyle ordayim, o kadar mutluyum ki anlatamam, bahcede zaman geciriyorum keciler var onlara yemek veriyorum. istanbuldaki hayatim ise stres icinde geciyor, isim baya agir, yoneticim kendi hirslarini bize empoze ediyor. istanbulda tam bir depresyonun icindeyim. ama bu soyle bir depresyon, isten geliyorum aksamlari yuzuyorum bisiklete biniyorum kitap okuyorum ama ertesi gun ise gidecegimi dusundukce nefes alamiyorum. aslinda calistigim yer cok kurumsal bir banka. Istanbulda meslegimde alabilcegim en yuksek maasi aliyorum. Ama deger mi bu yasadiklarima? gecen sene boynumda guatr nodulu cikti ameliyat oldum, nedeni de stres dendi. Gecen sene ogrendim ki bu izmirdeki evimize cok yakin bir yere teknokent acilmis. aslinda buyuk sans. bunu duyunca izmirde is aramaya basladim istanbulda aldigim ucretin tam yarisi ucrete isler var. Bir de sevgilim istanbulda ondan da ayrilmis olacagim.izmirde cok fazla sosyal ortam yok ya yeni biriyle tanisamazsam diye de korkuyorum. Ama istanbul tam bir cehennem azabi benim icin. Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.