• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsizlik..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kizlar..
Benim yatak odamin gardolabi ve yatagi kirildi..
Bilmedigim tanimadigim biyerden almistim 3sene zor dayandi..

Simdi evim guzel olsun istiyorum..

Kurumsal markadan alip sorun yasamamayi ümid ediyorum..

Kafamda 3 takim var kararsizim yardima ihtiyacim var kizlar..

Istikbal sedef yatak odasi - makyaj aynasini cok begendim ama krem rengi bir takim..

Bellona valentina yatak odasi - beyaz gibi cok şık ama metalik oynamalari var ve malesef gardolabin ayaklari yok..

Bellona victoria yatak odasi - aslinda tam istedigim takim bembeyaz herseye uyumsaglar ama makyaj aynasi cok klasik bellona valentinadaki gibi olmasini cok isterdim tek kusuruda bu..

Selam kizlar..

Istikbal sedef yatak odasi - makyaj aynasini cok begendim ama krem rengi bir takim..

Bellona valentina yatak odasi - beyaz gibi cok şık ama metalik oynamalari var ve malesef gardolabin ayaklari yok..

Bellona victoria yatak odasi - aslinda tam istedigim takim bembeyaz herseye uyumsaglar ama makyaj aynasi cok klasik bellona valentinadaki gibi olmasini cok isterdim tek kusuruda bu..

belleona victoria beğendim bende :) makyaj aynasınıda ikeadan alırsın sonuçta beyaz istediğin takım olmuş olur :)

Sagolun kizlar.. makyaj aynasini sadece ikeadan alsam olurmu ki cunki makyaj masasinin duhmeleri ikeada siyah bide sanirim lakedeil ikeadan siritmazmi ki victoria takim lake parlio bembeyaz tskler bu arada kizlar bncede bunu almaliyim

Selam kizlar..

valentina çok güzel tuvalet masası falan çok şık dolap da ayaksız olsun canım biz yıllardır ayaksız kullanıyoruz:KK39:

Hepsine bayıldım. Yatak odası takımını ikeadan yaptıracaktım ama vaz mı geçsem ki ne güzelmiş bunlar :S

3 ünden biri olacaksa victoria en güzeli . Valentinayı hiç begenmedim acıkcası , istikbal de fena degil ama yerinizde olsam biraz daha bakardım cok iyi malzeme kullanan işini iyi yapan mobilyacılar var . bunlarda güzel ama biraz kalıba sokuyor boyle takımlar sanki insanı kendim takım yapmayı secerdim tabi herkesin tercihi farklı. yada takım olacaksa bile dediğim gibi simdi cok cesitli mobilyacılar var masif mobilya yapan belki daha bile ucuza gelir ; bu tarz yerler biraz daha moduler karısık yapıyorlar sanki

Ben istikbalde bir takım gördüm ona resmen ağzımın suyu aktı ekleyebilirsem
istikbal-lavinia-yatak-odasi-tkm-030914-2.jpg
hamh işte bu canım bana göre ordaki en hoş ve farklı olan takım bu

Back
X