kararsizlik

hayatyolum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8
1
1
42
Merhaba araniza yeni katildim.benim 2009 dogumlu oglum var ve bu sene ilk okula baslicak kismetse ama ben ikinci bebeyide dusunuyorum ve oglum dogustan hipospadyasli dogdu ve dort ameliyat gecirdi suanda az bir sorunu kaldi oda ileride olacak bisey.benim hamilelikte zor gecti kanamali ve dusuk tehlikeli simdi oglum ilk okula baslicak ve cok onemli bir yil olucak malum dersler okuma yazma siprailim de 6yil oldu cikartilmasi lazimmis 32 yasimdayim ben simdi ikinci bebeyi ertelesemmi yoksa hepsi bir arada gidermi cok kararsizim...

Yenidoğan bebek çok zor
Büyüğü okula sen mi götürüp getireceksin
Sen götüreceksen bebeğe bakacak biri var mı yakınlarında ailenden veya eşinin ailesinden
Belki 1 sene daha ertelesen iyi olabilir

Şimdi yapsanız Mayıs Haziran ı bulur 1. Sınıf geçer ama hamilelik süreciniz ağır geçerse sıkıntılı olur büyük çocuk doğmadan kardeşe kinlenebilir

Okul pikniği olur herkesin annesi gider sen gidemezsin mesela bunları idare edecek birileri var mı

Bence bir sene daha bekle spiralini de değiştirirler onu çıkarttır yenisini taktırıp korun

Canim bence bi sene daha ertelemelisin birinci sınıf cocugun okula adapte olma sureci daha cok ilgi isteyecek senden arti hamilelik yorar seni hem hamileliklerinde zor geciyormus. Riske alma derim ama karar senin tabi

ben sizin yerinizde olsam çocuğumun ilkokula başlayacağı yıl bebek düşünmezdim. Çünkü eğitimin temelleri 1. sınıfta atılıyor. Bu sene sizin desteğiniz olmadan çocuğunuz bocalar

binamiz komple aile binasi yardimci olacaklar cok annem yakinimda ama ilk okul cok onemli ozellikle birinci sinif yasimda geciyo onun icin dusunuyodum sanirim bir yil ertelemek en dogrusu hayirlisi olsun artik birinci sinifi atlatmamiz lazim 32deyilde 33de bidaha anne olurum insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…