KARARSIZLIK

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
MERHABALAR,

4 yıllık Uluslararası Ilıskıler mezunuyum..Sektorel anlamda bolumum cok kısıtlı..Okudugum ıcın pısman degılım fakat bırseyler olmadıgı ıcın cok uzuluyorum..Ingılızce kursuna gıttım fakat bana bırsey katmadı..Yurtdısında dıl egıtımı alma sansım malesef kı yok..Tekrar farkı bır bolum okuma fıkrı cazıp gelıyor fakat bana getırısı olan bır meslek olsun ıstıyorum bana tavsıye edebılecegınız bolumler nelerdır? Suan saglık sektoru kafama yatıyor..

bence sizin yapmaktan keyif alacağınız işle ilgili bir bölüm olmalı.ilgilerinize göre kendiniz belirleyeceksiniz.

Dershanede bi hicamiz vardi insanoglu var oldugu surece sagliknsektorude var olacak derdi

Ama saglik dusunursen hemsireligi tavsiye ederim cunku genel itibariyle teknikerlere hemsireler kadar kadro acilmiyor

Ornek ameliyathane tek.yerine hemsire evde bakim hizmetleri tek. Yerine hemsire agiz ve dis tek. Yerine hemsire anlayacagin hemsireyi joker gibi kullanma sansina sahip olduklari icin genel itibariyle hwmsire alimi daha fazla tabi bu benim gorduklerime dair dusunduklerim

Iyi bi arastirma yapmanizida ayrica oneririm

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

hangi universiteden mezunsunuz? stajinizi nerede yaptiniz?
basin yayinda staj ile baslayip, ilerleyebilirsiniz politika departmaninda.

hangi universiteden mezunsunuz? stajinizi nerede yaptiniz?
basin yayinda staj ile baslayip, ilerleyebilirsiniz politika departmaninda.

Anadolu unıversıtesı mezunuyum.. Daha once sararda staj yapmıstım..Basın yayın durumu hıc aklıma gelmedı napmam gerekıyor?

valla ben de ııbf okuduguma cok pısmanım ama artık bu kadar zaman kaybından sonra yenı bır unv. okumaya gucum yok..
size benım de nacızane tavsıyem yenı yenı gelişen alanlara basvurmanız bunun ıcın de ıyı bır arastırma gerekir, saglık sektoru bı yandan bakınca bosta kalınmayacak bır meslek gıbı duruyor, ama devlette calısma acısından acıkcası benım gozlemlerim cok fazla akın oldugu ıcın puanların baya yukseldigi yonunde, ornegin daha once ıkı yıllık radyolojiye 80 ıle atananlar 2014 kpss sinde atanamadılar, gittikce saglık sektorunde de yıgılmalar oluyor ve bu da puanları uste cekiyor..Ha dedigim gibi ozel sektor sorun degılse sızın ıcın havada karada bır ıse gırersınız, bos kalmazsınız..

Aslında bende ozel sektorde calısmaktan bıktım.. patronların trıplerınden calısanların hallerınden maasın azlıgından

Aslında bende ozel sektorde calısmaktan bıktım.. patronların trıplerınden calısanların hallerınden maasın azlıgından
o zaman dedigim gibi ıyı bir arastırma yapın ve daha az kesfedilmiş bir bolüm okuyun, saglık sektorunde devlette de ozelde de calısmak ruhı anlamda ozellikle yorucudur dıye tahmın ediyorum..

Bir sansim daha olsaydi dis hekimi olurdum. Muayenehanemi acar, kendi yagimda kavrulurdum. :/

Çocuk gelişimi oku, sosyal güvenlik oku.
Önü açık.

Cocuk gelısımı bır akrabam okudu yıllık bıtırdıgı halde senedır atanamıyor.. Ucretlı ogretmenlık yapıyor mecburen ..
Yengemin kardeşi 10 sene sonra atandı çocuk gelişimcisi olarak
Belki akrabanız sınava az çalışmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…