• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri KARARSIZLIK

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Ekim ayında düğünüm var fakat gelinliğimi şimdiden almak istiyorum..Şuan için erken midir?
Özel dikim fiyatları çok pahalı geldi biz..
Fiyatlar şuan çok uygun olduğu için aslında biraz acele ettim ama kararsız kaldım yani :(

benimde temmuz sonu ağustos başı gibi düğünüm var ve aldım şimdiden. aldığım yerle konuştum 2 ay sonra ilk provaya gideceğim ve düğüne kadar gelinliğim aldığım yerde kalacak. kilo problemin olursa onu ayarlarız dediler. eğer fikriniz sabitse şimdiden alabilirsiniz.

Daha çok erken değil mi?
Hem o zamana yeni modeller de gelmiş olabiliyor.
Bence acele etme.

Merhabalar,

Ekim ayında düğünüm var fakat gelinliğimi şimdiden almak istiyorum..Şuan için erken midir?
Özel dikim fiyatları çok pahalı geldi biz..
Fiyatlar şuan çok uygun olduğu için aslında biraz acele ettim ama kararsız kaldım yani :KK43:

2 ayda gelinlik hazırlanıyor.Daha az vakitte de hazırlanır ama aceleye getirmemeleri için en az 3 ay önceden bakmaya başlayıp 2 ay kala da siparişin verilmiş olması gerekiyor.
Şuan erken bence.Çünkü fikirler çok değişiyor.Artık alıcı gözle bakmaya başlayacaksn birçok gelinliğe hepsinde ufak noktalar beğeniyorsun kafanda şekilleniyor.
Benim hazır beğendiğim gelinliği de bana göre diktiler üstünde ufak oynamalar yapabildim.Bu deneme modeli bu tekrar sana göre dikilecek dendi mesela
Pazarlık çok önemli 600 tl düşürdük biz.Tecrübeli biri olsun yanında yeter :)

Kızlar hiç bir şekilde aklımda şu model var diye gitmeyin , yada diğer modelleri de deneyin. Çünkü üzerinizde duruşu çok farklı oluyor ve bir bakmışsınız en zıt modeli almışsınız hayalinizdeki.
deneyin her modeli.

Back
X