Kızlar merhaba. Ara sıra yazıyorum. Ama söyle kısaca özet gececek olursam eşimle nişanlıyken ailesi yüzünden cok fazla sorun oldu. Nisanlıyken tüm asamalarımı aglayarak yaptım.nilah kına gecesi düğün vs. Esimin ailesi cok kötü insanlar. Hele ki babası. Beni nişanlandıgımdan beri telefondan bir engelleiyor. Aklı eserse kaldırıyor. Sonra yine tekrar. Ve hiç bi şey yapmadıgım halde.evine gidiyorum kalıyorum elini öpüyorum. Saygımdan.zerre sevgim yok ama. Kendi kzıı evleniyo su an ondada bir sürü sorun cıkarttı.düsünün damata sen önceden evlisindir kızımı kandırmıssındır diyor. Edevletten bilgilerine baktı. Benim bu adama sevgim nasıl olsun. Banada nisanlıyken bu kız baskasıyla yatmıstır demediği ne malum...beklediğim bidavranıs. Neyse 2yıldır evliyim hep kavgamız aile yüzünden. Esim ailesine toz kondurmaz hiç. Onun bu davranısından asırı rahatsızım. Ama bunun dısında bi cok davranısı gayet iyi bana karsı iyi. Ve en büyük korkum esim babasına benzerse yaslandıkca.sonucta huy bu. Vr bazen bakınca babasına benzeyen yönleride var. Doluya koysam almıyor bosa koysam dolmuyor. Bosanmak istiyorum.bi yandan sabır diyorum.bi yandan cilem buymus diyorum.o kadar cok anlatılacak sey var ki.ne yapsam bilmiyorum bilmiyorum