Kararszlara karar verdirmek iin;

cnm buz fln götürme orada veriyorlar zaten sana gözüne koyman icin, buzu evde hazır tut istersen yani eve döndügünde hazır olsun, oraya ben hic bir yiyecek icecek maddesi götürmemistim, babam oradan aldı dogal olarak ama istersen evden meyve suyu, su gibi seyler yanınıza alın bilemiyorum tabii ordan da alabilirsiniz, benm canım hic bir sey yemek istememisti ameliyattan sonra, hemsireler zorlamıslardı beni, ha birde unutmadan yanına fermuarlı ya da önden dügmeli seyler götür cünkü kafandan geciremezsin o halde, kolaylık olur senin icin

aaa tamam canım valla hiç düşünememiştim ben bunları öle yapıyım.ben cuma gunu gıttım gazı hastanesıne tahlılerı göstermek için orda amelıyat olan bı kız la konuştum dedıkı buz götür onların verdıgı buzu korkup koyamıosun dedı eldıvenlerın içine koyup verıolar onuda korkup koyamıosun dedı o yüzden buz götürüyüm dedim canım ama o zaman evde hazır tutuyum . valla smdiden o kadar korkmaya basladımkı heycanım doruklarda.amelıyta gırerkende fermuarlı seyler götürüyüm demı ebrucum daha ıyı olur öyle.terlık felan onların hepsını koyarım zaten söyledıgın ıyı oldu canım bunlar yeterlı herhlde

cnm zaten ameliyata ameliyat önlügü ile giriosun, sonra odana cıkınca onu alıolar üstünden, e o halde kıyafet giymek zor fermuarlı olursa rahatca gecirirsin üstüne, buz konusunda da onların verdigini koymak korkutuyor insanı dogru ama onlarınkinin sogukluk kıvamı ideal oluyor, hem alcının ıslanmaması da gerekiyor, yani sen buz götürürsen o buz erir, hem onların verdigi buz degil, soguk su gibi bisey yani simdi anlatamadım ama, sabun almayı unutmayın bu arada tuvaletlerde sabun yoktu benim odada

canım bende sey var buz torbası böle torba gıbı ama içi buz onu götürüym genede yanımda ne olur ne olmaz.tamam canım onların hepsını ben simdiden hazırlıyım sabah gıderken hazırlayamam zaten.Az kaldı:(

ya cnm ici buz diyorsun yine de, orada verdikleri torbaları buzluga koydurmuyorlar mesela donmayacak soguk olacak diye, sen bilirsin yine de, sen git hazırla esyalarını cnm, yarın icin de gecmis olsun simdiden, her sey cabucak bitecek korkma hic

saol canım benım.tüm söylediklerini hazırladım canım canta hazır yolculugu beklıyorum:) evet buzu bende öyle düşündüm götürmüyorum canım

kızlarrr sabah amelıyata gırıyorum bana çok çok dua edın hepınıze tesekkür edrim.

canımmmm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlayabiliyorum. Allah yardımcın olsunn..a.s.

canım 4 gün önce ameliyat oldum.ameliyat olmayı çok istiyorum ama bi o kadar da kararsızdım çok araştırdım.ve sonunda barış çakırda karar kıldım çünkü yaptığı burunlar o kadar doğaldıkii anlatamam benim istediğim de buyduu!!! memorial hastanesinde oldum ve bir gece kaldım kapalı teknıkle oldum tampon bile yok çok şaşırdımkaydirigubbakcemile2nefes koku hiç problem yaşamadımkaydirigubbakcemile3 morluğum bile yok sadece biraz şişlik o da kalmadı artık:utangac:şimdi sıra alçı çıkınca nasıl bi burnum olmuş onu merak ediyorum ve çok heyecanlıyım doktorum o kadar içime sindiki burnumun da süper olucağını biliyorumsüprizzzzzfotoğrafa gelince arkadai listemdekilerin hepsi barış çakıra oldu ve barış çakır 1 numara diyebiliirim canımsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

barış çakırın yaptıklarını ben de merak ediyorum. bir de fiyatı tabi? kaça mal oldu canım?? bilgi verebilir misin...

Back
X