karasızlık,işsizlik ve sorunlar

ismihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
336
1
96
36
Konya
mrb kızlar gün geçmiyoki bi derdimiz olmasın.eşim yaklaşık altı aydır işsiz.bir ay oluyo oturduğumuz yere iki saat mesafede bi iş buldu gitti. iki haftada bir eve geliyo.ayrı gayrı olmuyo çok özlüyorum. ordaki işi de ağır olduğundan memnun diil. burda kiraydı elektrikti ayrı masraf o orda ayrı masraf yapıyo. evi taşımaya kalksak ya işi bırakırsa napcaz oralarda başka iş bak diyorum ama pat diyede bulunmaz ki. bu işin maddi boyutu. bi de manevi boyutu var böyle ne kadar devam etcek diyorum sen orda ben burda o kadar çok özlüyorum ki. ztn evimde kalmıyorum annemlerde kalıyorum benim de düzenim kalmadı. canım çok sıkkın biraz içimi dökmek istedim napmalıyız bilmiyorum

iki haftada bir bi gün izni var o zaman geliyo eve.diğer zamanlarda gelemez zaten bi hafta hep gece bi hafta hep gündüz çalışıyo. boş vakti anca uyumaya yetecek kdr canım

iki haftada bir bi gün izni var o zaman geliyo eve.diğer zamanlarda gelemez zaten bi hafta hep gece bi hafta hep gündüz çalışıyo. boş vakti anca uyumaya yetecek kdr canım

Ne farkeder ki?
Gelsin evinde uyusun.

böyle ayrı gayrı olmaz. eviniz kira ise bence eşinizin çalıştığı yere yakın bir ev tutmanız. bu arada siz çalışıyormusunuz?

Bence sen de eşinin olduğu yere taşın hem masrafınız azalır hem de eşini hergün görürsün. İşten ayrılırsa da yeni iş bulduğu yerde ev tutarsınız yani bunu düşünemediniz mi?

Bence sen de eşinin olduğu yere taşın hem masrafınız azalır hem de eşini hergün görürsün. İşten ayrılırsa da yeni iş bulduğu yerde ev tutarsınız yani bunu düşünemediniz mi?

düşündük canım da eşim orda kardeşinin evine gidip geliyo.hem ordan oraya ev taşımak da kolay bişi diil yani. hem eşimin maaşı da maksimum 900 lira olucak.şu an küçük bi yerde yaşıyoruz. büyük şehirde bu parayla nasıl geçinilir bilemiyorum.

Sen de işe gir o zaman eşinin çalıştığı yerde iş ara.Ne bileyim çocuk bakıcılığı bile yapabilirsin.

anlayamadım ben. oturdugunuz eve 2 saat mesafede iş buldu 2 haftada 1 mi eve geliyor :44:

bende 1 buçuk saatlik mesafede çalışıyorum ama her akşam eve dönüyorum. trafik olunca 2 saate çıkıyo :27:

düşündük canım da eşim orda kardeşinin evine gidip geliyo.hem ordan oraya ev taşımak da kolay bişi diil yani. hem eşimin maaşı da maksimum 900 lira olucak.şu an küçük bi yerde yaşıyoruz. büyük şehirde bu parayla nasıl geçinilir bilemiyorum.

siz nerde oturuyosunuz ve eşiniz nerde çalışıyor tam olarak?

ankaranın bi ilçesinde oturuyoruz eşim de ankara merkezde çalışıyo mesafe iki saat işte

E ankara merkeze taşının. İşsiz kalırsa yeni bir iş bulur. Sonuç itibariyle merkezden, başkentten Ankaradan bahsediyoruz.

Back
X