karatay dan sıkılan eşim için yardım:)

hopisu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
156
61
53
35
iyi akşamlar arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var,
geçen yıl karatay yaptım, uzun süre devam ettim, sonra tatil, gebelik, düşük, toparlanma vb gibi süreçler sonucunda uygulayamadığım zamanlar oldu. bir ay önce de eşim çok kilo aldığı için ve düzenli beslenmek istediği için kendi yaşamına göre devrim gibi olan karatay a geçiş yaptı, bir ayda 5.5 kg verdi, ben de 2 kg verdim.. sorularıma gelince,
1- eşim diyet modundan sıkılmaya başladı, özellikle bazen makarna, ya da ekmek arayışında, değişik neler yapabilirim?
ya da çok az ekleme yapmak onu motive etmek açısından ne derecede uygun olur? kilo vermesinin durmasını istemiyorum ama sıkılınca tümden bırakmasından da korkuyorum.
2- ben 3 ya da 4 kg daha vermek istiyorum, önümüzdeki ay yeniden gebelik denemelerine başlayacağız, acil olarak neler yapmamı önerirsiniz?? diyet benim için sıkıcı değil, alıştım, gayet rahatım
lütfen deneyimlerinizi paylaşın.

Dukan express diyeti vardı sanırım bir haftada 3 4 kilo verilebiliyormuş.

Dukan express diyeti vardı sanırım bir haftada 3 4 kilo verilebiliyormuş.
teşekkür ederim arkadaşım, yanıt verdiğin için, ancak eşim farklı diyet denemek yerine karatay diyetine ufak eklemeler yapmak istiyor, bu aşamadan yardım gerekiyor, özellikle yumurta yerine ne konabilir ve kahvaltı alternatiflerine ihtiyacım var

Dukan ve Karatay birbirine çok benzer hatta Karatay onun biraz daha hafif versiyonu.

Back
X