Karatay mı Dukan mı. Acill ??

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
32
Arkadaşlar merhaba. Ben 19 yaşında 70 kilolu bir genç kızım hoş 70 kilo nasıl genç kız oluyorsa. çok kilo vermem gerek en azindan 10 kilo vermeliyimm.

Ramazan dan sonra hemen.kilo vermeye başlamak istiyorum. Ve sizden yardm istiyorum bana fikir verin hangisi sizce.

Karatay daha uygun gibime geliyor ama yine de fikirlerinize ihtiyacm varrrr lutfen tecrübelernzle yardim edinn

Canim kendini sartlama nasil birdiyet seni mutlu eder onu düşün..benim denemedigim pek bisey kalmadi en sonunda hepsinden birseylerle kendi diyetimi oluşturdum ve birbucuk ayda 7kilo verdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oo çok iyi yaaa

İki diyetin de kiitabını okumuş ve uygulamış biri olarak şahsi görüşüm şu;
Konu kilo vermek iken Dukan diyeti üzerine bir diyet daha tanımıyorum, bu diyetin sağlığı bozduğunu söyleyenlere de gülüyorum, kan değerlerimi takip ettim tam tersi herşey daha da düzeldi.
Ama tabi protein ağırlıklı beslenmek zor, misal ben bi dönem acıkınca atıştırmak için çantamda hindi jambon, yağsız yoğurt süt filan taşıyodum Öyle bir diyet bisküvi meyve filan olmuyor yani..
Karatay diyeti ise bence bir sağlıklı beslenme biçimi. Dukan amcanın tersine tatlandırıcı, paket ürün, diyet ürün yasak. Elbette kilo veriliyor ama dukan amca hız konusunda karatay teyzeye fark atmış durumda..
Tercih senin. Protein severim o süper diyosan dukan iyidir, ama yok ben o kadar kasamam dersen karatay da candır hani
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Birde ikisinin ortak yönü karbonhidrat ve ozellikle meyve yasağının olmasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zor olmasına halsizlik ve ağız kokusu yapmasına rağmen tabiiki de dukan diyeti yani tercihimi her zaman ondan yana kullandım hatta şu var son zamanlarda kolay dukan diyeti diye tabir edilen yeni bir dukan diyeti var tavsiye ederim dukandaki başarım mimmum 4 kilo maksimum 15 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…