Nişan Karbeyazim'in çok emekli NİŞAN BOHÇASI

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canım minikpembegezegen'den resimleri evlilikyolunda adlı başka bir siteye taşımışsın ama o siteyi bulamadım resimlere de bakamadım..Adresi değiştir istersen, çünkü verdiğin adreste resimler yok. Burdan gördüğüm kadarıyla çok zarifler. Mutluluklar...

Senin erkek tarafına götürdüğün bohçaların resimleri yok mu canımm? Onları da merak ettim. Erkek tarafı böyle özendiyse senin yaptıkların daha güzeldir eminim..:34:

Canim yorumun icin tesekkur ederim evlilikyolunda.blogspot.com yazarsan acilir sayfam erkek tarafinin resimleri gelmedi henuz, aralik 30 da ekleyecegim. Ama benimki daha erkeksi oldu :)

Canımm buldum ve bakabildimm :) İsteme günündeki masanıza bayıldımm diyebilirim cidden hoş olmuş ;)
Nişan da öyle, bohçalar zaten ayrı dehşet :1:

Ağzınızın tadı hiç bozulmasın, darısı bize olsun inşallah..:nazar::nazar::nazar:

Canımm buldum ve bakabildimm :) İsteme günündeki masanıza bayıldımm diyebilirim cidden hoş olmuş ;)
Nişan da öyle, bohçalar zaten ayrı dehşet :1:

Ağzınızın tadı hiç bozulmasın, darısı bize olsun inşallah..:nazar::nazar::nazar:

Amin canım, darısı tüm bekarların başına... Nişanlılık hem çok zor hem de çok tatlı bir süreç. :)
Allah herkese benimkinden daha güzel bohçalar nasip etsin.

Back
X