• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbeyaz'ın nişanı:))))

canlarım benim çok teşekkür ederim.. üzülerek söylüyorum yazarken zorlanıyorum da ama bu nişan anı olarak kaldı...

canlarım benim çok teşekkür ederim.. üzülerek söylüyorum yazarken zorlanıyorum da ama bu nişan anı olarak kaldı...

canim niyeeee :(((.. kusura bakma nolur yarani desmek hic istemem.. ama okadar güzel olmussunki.., nisan bozuldumu :43:.. hayirlisi olsun canim benim.. üzülme sen .. :(

canim niyeeee :(((.. kusura bakma nolur yarani desmek hic istemem.. ama okadar güzel olmussunki.., nisan bozuldumu :43:.. hayirlisi olsun canim benim.. üzülme sen .. :(

canım benim daha çok yenii.8 gün oldu tam olarak bitmiş değil ama son bir haberi bekliyorum damat tarafından.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/401235-sona-yaklastik.html burdan paylaştım sorunlarımı...düzelme ihtimali yok gibi..bitmesine alıştırıyorum kendimi ufaktan..

buarada teşekkür ederim Allahım daha güzellerini hayırlısıyla size de yaşatsın inşallah..bilmiyorum bekar mısınız ama??

Back
X