P purplet Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2020 151 62 18 4 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi purplet #1 Merhabalar, adet günüme 5 gün var dün ve bugün karbonat testi yaptım köpürme oldu, sizce gebelik olabilir mi?
Merhabalar, adet günüme 5 gün var dün ve bugün karbonat testi yaptım köpürme oldu, sizce gebelik olabilir mi?
H M Nirvana Pro Üye 22 Ağustos 2015 29.771 En iyi cevaplar 1 86.875 798 4 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi purplet #2 tdk .!.: Merhabalar, adet günüme 5 gün var dün ve bugün karbonat testi yaptım köpürme oldu, sizce gebelik olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Karbonatta çıkan normal testlerde de çıkar Hiç olmadi bekleyin 2 güne belli olur eğer yumurtlamayi biliyorsan.
tdk .!.: Merhabalar, adet günüme 5 gün var dün ve bugün karbonat testi yaptım köpürme oldu, sizce gebelik olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Karbonatta çıkan normal testlerde de çıkar Hiç olmadi bekleyin 2 güne belli olur eğer yumurtlamayi biliyorsan.
P purplet Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2020 151 62 18 4 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi purplet #3 H M .!.: Karbonatta çıkan normal testlerde de çıkar Hiç olmadi bekleyin 2 güne belli olur eğer yumurtlamayi biliyorsan. Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testi yapmıştım biliyorum, teşekkür ederim inşallah güzel haber alırım.
H M .!.: Karbonatta çıkan normal testlerde de çıkar Hiç olmadi bekleyin 2 güne belli olur eğer yumurtlamayi biliyorsan. Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testi yapmıştım biliyorum, teşekkür ederim inşallah güzel haber alırım.
kivircikkuala Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2021 1.129 884 43 28 6 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi purplet #4 tdk .!.: Ovulasyon testi yapmıştım biliyorum, teşekkür ederim inşallah güzel haber alırım. Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuç ne oldu
tdk .!.: Ovulasyon testi yapmıştım biliyorum, teşekkür ederim inşallah güzel haber alırım. Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuç ne oldu
P purplet Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2020 151 62 18 8 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi purplet #5 kivircikkuala .!.: Merhaba sonuç ne oldu Genişletmek için tıkla... Bugün regl oldum, yani yanıltıyormuş.
kivircikkuala .!.: Merhaba sonuç ne oldu Genişletmek için tıkla... Bugün regl oldum, yani yanıltıyormuş.
kivircikkuala Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2021 1.129 884 43 28 8 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi purplet #6 tdk .!.: Bugün regl oldum, yani yanıltıyormuş. Genişletmek için tıkla... Bencede böyle şeylere anca umut bağlıyoruz
tdk .!.: Bugün regl oldum, yani yanıltıyormuş. Genişletmek için tıkla... Bencede böyle şeylere anca umut bağlıyoruz