Karbonat ve viks ile hamile kaliniyor ?

Umya

İslâm, güzel ahlâktır. (Kenzü'l-Ummâl, 3/17,)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.160
3.602
53
35
Arkadaslar merhaba uzun aradan sonra tekrar geldim 5 aylik evliyim ve korunmadim ve bebek istiyorum ama olmadi bu ay olur insallah ilk evlendigim zaman cok ciddi takipteydim surekli sitedeydim sonra olmayinca amann dedim sildim yine geri dondum.
Bu arada bebek calismalari devam etti ama sonuc alamadim:)
Sonra komsumuzun kizina denk geldim ve 1 yil bitunca bebek istediklerini ama olmadigini karbonat ve viks denedigini soyledi bende denedim insallah bu ay tutar aranizda bu kürü duyan bilen var mi

Her duyduğunuza güvenmeyin derim..dr lar kayganlaştırıcı jel bile önermezken viks gibi yakıcı kimyasal bir maddeyi vajinaya asla değdirmeyin vajinanın kimyasını da bozarsınız bu sefer spermler girdiği anda ölür alın başınıza derdi.. doktorunuzun dediklerinden ayrılmamanızı tavsiye ederim herşeyi doğal akışına bırakın

Yok mu bilgisi olan kizlar

Her duyduğunuza güvenmeyin derim..dr lar kayganlaştırıcı jel bile önermezken viks gibi yakıcı kimyasal bir maddeyi vajinaya asla değdirmeyin vajinanın kimyasını da bozarsınız bu sefer spermler girdiği anda ölür alın başınıza derdi.. doktorunuzun dediklerinden ayrılmamanızı tavsiye ederim herşeyi doğal akışına bırakın
Tabi haklilik payiniz var ama bunun uzerine hamile kalan war o ay icinde aklima takilan o oldu

Nasıl oluyo Can'ım bu kür
Adetinin 3. Gununde Bir Keetle sicak suyu kovaya bosaltip icine 1 yemek kasigi karbonat ve 1 yemek kasigi viks atip karistirip buharina oturuyorsun dikkat et sicak suya degdirme kendini yakar cunku
10 dk o buharda oturup kalkip sirtini iyice sivazlatip yaki atiyorsun o yaki attigin gunu sayarak 3 gun kaliyor
3. Gun tekrar ayni islemi yapiyorsun yeni yaki atiyorsun
Oda 3 gun kaliyor
3. Gun dus alip yakiyi cikarip iliskiye giriyorsun
Iliskiye girdikten sonra yaklasik 1 saat kalkmiyorsun ayaklarini kaldiriyorsun canim ben denedim bu ay bakalim

Hamile kalmak için illa ovulasyon haftasına denk getirmek gerekiyormu kizlar
Hayir bence
Cunku arkadasimin esi ,arkadasimin adetine 2 gun kala geldi askerden o gun iliski oldu ve hamile kaldi

Kürü denemekte bir hayir vardir insallah

Hayir bence
Cunku arkadasimin esi ,arkadasimin adetine 2 gun kala geldi askerden o gun iliski oldu ve hamile kaldi
Çünkü ovulasyon o tarihe denk gelmiştir. Hamile kalmak için yumurtlama şart arkadaşlar lütfen biraz araştırın

Hamile kalmak için illa ovulasyon haftasına denk getirmek gerekiyormu kizlar
Evet ama telefondaki hesaplayıcılar her kadın için doğru ovulasyon gününü hesaplayamaz kimi adetten hemen sonra yumurtlar kimi 1 hafta sonra kimi de beklenen adet tarihine yakın

Çünkü ovulasyon o tarihe denk gelmiştir. Hamile kalmak için yumurtlama şart arkadaşlar lütfen biraz araştırın
Benim adetim cok duzensiz 7 gun erken 4 gun gec
Yumurtlama donemi surekli degiskenlik gosteriyor
Onu goz onune alarak ovulasyon yaptim ama olmadi yine
Hersey nasip ama ovuslasyonu deneyecegim
Varmi onerilecek marka

Arkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorsanız bir grubumuz var orada paylaşımlar yaparak herkes birbirine yardımcı oluyor ben dahil bir çok kişi hamile kaldık katılmak isterseniz etiketlerim sormak istedikleirnizi sorarsınız

Evet ama telefondaki hesaplayıcılar her kadın için doğru ovulasyon gününü hesaplayamaz kimi adetten hemen sonra yumurtlar kimi 1 hafta sonra kimi de beklenen adet tarihine yakın
Gün aşirı iliski sart bence bu durumda

Arkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorsanız bir grubumuz var orada paylaşımlar yaparak herkes birbirine yardımcı oluyor ben dahil bir çok kişi hamile kaldık katılmak isterseniz etiketlerim sormak istedikleirnizi sorarsınız
Olur etiketleyin beni

Adetinin 3. Gununde Bir Keetle sicak suyu kovaya bosaltip icine 1 yemek kasigi karbonat ve 1 yemek kasigi viks atip karistirip buharina oturuyorsun dikkat et sicak suya degdirme kendini yakar cunku
10 dk o buharda oturup kalkip sirtini iyice sivazlatip yaki atiyorsun o yaki attigin gunu sayarak 3 gun kaliyor
3. Gun tekrar ayni islemi yapiyorsun yeni yaki atiyorsun
Oda 3 gun kaliyor
3. Gun dus alip yakiyi cikarip iliskiye giriyorsun
Iliskiye girdikten sonra yaklasik 1 saat kalkmiyorsun ayaklarini kaldiriyorsun canim ben denedim bu ay bakalim
Yakıyı bi kere yaptıktan sonra en az 15gün aynı yere yakıyı koyamazsın paketinde yazar zaten bi zararı varki yapmayın bence kulaktan dolma şeylerle kendinize zarar verirsiniz Allah korusun

Canım benim ben tek ilişkiyle hamile kaldım. Ovulasyon testi kullandım ve pozitifi gördüğüm gün yumurtlamış oluyorum sadece 1 ilişkiyle hamileyim
Cok sevindim gercekten Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Hangi marka test kullandin

Yakıyı bi kere yaptıktan sonra en az 15gün aynı yere yakıyı koyamazsın paketinde yazar zaten bi zararı varki yapmayın bence kulaktan dolma şeylerle kendinize zarar verirsiniz Allah korusun
Bir umut iste
Insallah sifa olur diye bakalim

Cok sevindim gercekten Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Hangi marka test kullandin
Amin Allah razı olsun darısı başına canım:KK46:N11 den laboquick test aldım 50 tane ama gerek kalmadı ilk ayımda hamile kaldım 10 tane kullanmıştım adetten hemen sonra başladım ve çizgi koyulaşmaya başlayınca günde 2 tane yaptım 14. Gün kopkoyu oldu ve tuttu sonrasında hiç ilişki olmadı ama bir çok kişi de 14,15,16 ilişki deneyerek tutturuyor

Back
X