- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
İnşallah cnmOnu bilemezsin cnimm test al ins hamilesindir
Nasıl yani sen hamile olduğunu biliyordun yaptın yalnış gösterdi eşinden pıtırcık oldu sende olmadı ?Canım bende denedim onu ama bi baloncuk oldu bi olmadı şuan 5+3 haftalığım...çok güven veren bişey değil bence çünkü eşiminki de köpürmüştü Test al sen net güvenilir
Ya canim ona inanma ben daha önce yapmıştım sırf denemek icin ne zaman yapsam köprüdü hamile olmadigim haldeİyi akşamlar arkadaşlar ben pazartesiyi bekleyemedim karbonatla test yaptım kayınvalidem in ve benim idrar im la onun köyünde hiç birşey olmadı benimkiyindeyse hiç durmayan pitirciklar beydana geldi int te gördüm bunu şimdi ben hamilemiyim ?
Ben iki kez yaptımYa canim ona inanma ben daha önce yapmıştım sırf denemek icin ne zaman yapsam köprüdü hamile olmadigim halde
Anlıyorum canım seni inşallah hamilesindir ama yine de karbonat testiyle umutlanma en kisa zamanda hepimiz hamiş kalirizBen iki kez yaptımkayın valdemde de esiminde kopurmedi of inşallah hamileyim dir kısalar dua edin bana iki yıldır anne olmayı bekliyorum :)
İnşallah canım benim tüm olmayanlara Allah'ım nasip etsin evlat kokusunAnlıyorum canım seni inşallah hamilesindir ama yine de karbonat testiyle umutlanma en kisa zamanda hepimiz hamiş kaliriz
Nasıl yani sen hamile olduğunu biliyordun yaptın yalnış gösterdi eşinden pıtırcık oldu sende olmadı ?
Bugün her yeri kapalı cnm yarın kısmetse ama yarına kadar nasıl dayanirim bilmem gerçi Allah sabrını da veriyor :) senin ilk belirtilerin nelerdir cnmAynen öyle canım Sen ne yaptın aldın mı test
Bugün her yeri kapalı cnm yarın kısmetse ama yarına kadar nasıl dayanirim bilmem gerçi Allah sabrını da veriyor :) senin ilk belirtilerin nelerdir cnm
İnşallah canım yazarım :)Benim göğüs hassasiyeti ve adet olacakmış gibi kasık ağrım vardı daha 10 gün önceden ama göğsüme dokunamıyordum resmen Fakat herkes aynı olacak diye bişey Yok canım yarın muhakkak yaz buraya inşallah hamişsindir
Selam yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz? Geç mi oldu normal mi? Benim yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti sabah negatif çıktı bata 3 gün varBen Bat 2 gün kala test yaptım çıkmadı, karbonatla denedim kabarmadı, çamaşır suyuyla denedim bira gib köpürdü. İki gün sonra Bat günü test yaptığımda pozitif çıktı ve çok şükür hamileyim
Reglim 28 gün sürer normalde ama sonuncu düşükten sonra ileri alıyordu bazen. Yumurtlama gününü bilmiyordumSelam yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz? Geç mi oldu normal mi? Benim yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti sabah negatif çıktı bata 3 gün var
Anladım teşekkür ederimReglim 28 gün sürer normalde ama sonuncu düşükten sonra ileri alıyordu bazen. Yumurtlama gününü bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?