karbonatlı su ve diyetle zayıflıyorum :)

mermaidsdiary

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
344
89
323
Kimler bana katılmak ister. Her sabah 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat atıp içiyoorum ( tadı berbat ) diyetime uyuyorve her gün 2 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat atıp içiyorum bugün ilk günüm. :)

Ya ben bunu 3-4 gundur iciyorum,denildigi gibi 3 lt 4 lt falan icemiyorum tadi gercekten berbat ama icebildigim kadar iciyorum.fakat bende felakat siskinlik gaz ve sanci yapti suan öluyorum sancidan ayni sey sizde de oldu mu merak ediorum

Ya ben bunu 3-4 gundur iciyorum,denildigi gibi 3 lt 4 lt falan icemiyorum tadi gercekten berbat ama icebildigim kadar iciyorum.fakat bende felakat siskinlik gaz ve sanci yapti suan öluyorum sancidan ayni sey sizde de oldu mu merak ediorum
Aynen canım bende de oldu ve şiddetli mide ağrısı yaptı bıraktm. Benimle aynı anda annemde yaptı ama onda olmadı.

Alla alla ya niye boyle oldu ki.tesekkur ederim canim bilgi verdigin icin emin oldum bu yuzden oldugundan bugun hic icmedim hala siskinligim var ama o sanci kalmadi.gram falan verdigim de yok yani o da ayri bir huzun
Aynen canım bende de oldu ve şiddetli mide ağrısı yaptı bıraktm. Benimle aynı anda annemde yaptı ama onda olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…