- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
Kızlar merhaba karbonatlı suyla zayıflayan oldumu merak ediyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım bana msj yaazmışın ama cvp yazamadım sanırım msj sayım dolmamış.gönderdiğin video level 1 onun 2 ve 3 var .her bir videoyu 10 ar gün yapıyosun toplamda 30 gümn sürüyor.daha sonra farklı videolara geçöiyosun.egzersizler bölümünde topiği var ordan takip edebilirsin
canım bir arkadaş sağlık için karbonatlı su önermişti zayıflattığını duydum 1 lt suya yarım çay kaşığı günde 2 lt tüketilcek diye okudum.
merhaba canım bana msj yaazmışın ama cvp yazamadım sanırım msj sayım dolmamış.gönderdiğin video level 1 onun 2 ve 3 var .her bir videoyu 10 ar gün yapıyosun toplamda 30 gümn sürüyor.daha sonra farklı videolara geçöiyosun.egzersizler bölümünde topiği var ordan takip edebilirsin
canım teşekkür ederim 10 gün bu videouyu yapayım sonucu sana yazarım umarım sıkılmam
canım teşekkür ederim 10 gün bu videouyu yapayım sonucu sana yazarım umarım sıkılmam
özelden mesaj attım sana
sıkılmamamız lazım bende yapıyorum ben 2 videodayım
tskler ben tsk maılı atamamadım msj hakkım 100 olmadıgı ıcın :/
Günde ortalama 4 lt su muu?Karbonatl Su ile Zayflama, Zayflama, Kilo | www.kilo.gen.tr
Bu yönte mi duymuştum. Sonuç alan var mı? Ha bir de 4 lt zararlı olur yahu...
kızlar bu video ne videosu merak ettim özel degilse benimlede paylasırmısınız acabkilo vermeyle ilgilimi
bugun başladım 1.5 litreye1 tatlı kaşığı karbonat ekledım tadı benı öyle rahatsız etmedı bakalım 3 litre içe bilicekmiyim![]()