Karbonatlı suyla zayıflayan oldumu?

merhaba canım bana msj yaazmışın ama cvp yazamadım sanırım msj sayım dolmamış.gönderdiğin video level 1 onun 2 ve 3 var .her bir videoyu 10 ar gün yapıyosun toplamda 30 gümn sürüyor.daha sonra farklı videolara geçöiyosun.egzersizler bölümünde topiği var ordan takip edebilirsin

merhaba canım bana msj yaazmışın ama cvp yazamadım sanırım msj sayım dolmamış.gönderdiğin video level 1 onun 2 ve 3 var .her bir videoyu 10 ar gün yapıyosun toplamda 30 gümn sürüyor.daha sonra farklı videolara geçöiyosun.egzersizler bölümünde topiği var ordan takip edebilirsin

ne videosu ? bu bu arada karbonat nasl zayıflatıyor

canım bir arkadaş sağlık için karbonatlı su önermişti zayıflattığını duydum 1 lt suya yarım çay kaşığı günde 2 lt tüketilcek diye okudum.

canım bir arkadaş sağlık için karbonatlı su önermişti zayıflattığını duydum 1 lt suya yarım çay kaşığı günde 2 lt tüketilcek diye okudum.

bende şimdi netten bunu buldum biraz daha araştırım bakım merak ettım ....................

Son düzenleyen: Moderatör:

canım teşekkür ederim 10 gün bu videouyu yapayım sonucu sana yazarım umarım sıkılmam

Günde ortalama 4 lt su muu? :53:..................................................

Bu yönte mi duymuştum. Sonuç alan var mı? Ha bir de 4 lt zararlı olur yahu...

bugun başladım 1.5 litreye1 tatlı kaşığı karbonat ekledım tadı benı öyle rahatsız etmedı bakalım 3 litre içe bilicekmiyim:1:

kızlar bu video ne videosu merak ettim özel degilse benimlede paylasırmısınız acabkilo vermeyle ilgilimi

:) Bahsettikleri video bu sanırım. Bu level 1 .................................... Ben 5. günde bırakmıştım. :ssz:

bugun başladım 1.5 litreye1 tatlı kaşığı karbonat ekledım tadı benı öyle rahatsız etmedı bakalım 3 litre içe bilicekmiyim:1:

Ben de pazartesi başlamayı düşünüyorum. :) Bu arada gün de 1.5 litre iyidir. Ben 3 lt falan denemeyi düşünmüyorum. :26:

Son düzenleme:
Back
X