Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla biz de ablamla cok kavga eder birbirimize gireriz ama o bilir ki benim canim kanimdir ben de bilirim ki onun icin oyleyimdir.
aklinize konunun basligi dahi gelmisse bana kalirsa kardesinizden cok sizin olgun davranmaniz gerekir.
surekli bir ilgi alaka bir oncelik bekliyor olmaniz onda ters tepmis ki bu cok normal.
bana kalirsa biraz beklentinizi azaltin.
yahu ben kardesinin davranislarina normal demedim ama neticede seni kesinlikle dusman gordugunu sanmiyorum en fazla bir kiskanma ikinci kiz kardes olmasindan kaynakli bi ofke vardir o kadar.Kardeşim farkında bile değilki ona kızdığımı,ters tepmesi imkansız çünkü ona hiçbir tepki vermiyorum.ondan çok bi beklentim yok benim hatta diğer kardeşler gibi sarılıp öpmeyiz bile birbirimizi.yaşıda 15 değilki artık koca kız yani.makyaj malzemelerini aldıklarını kaçırıp saklaması normalmi sizce benim bütün eşyalarım ortadayken.bence bunları düşünmem beklenti içerisinde olduğumdan değil,anormal davranışlarını görmemezlikten gelemememdir.
yahu ben kardesinin davranislarina normal demedim ama neticede seni kesinlikle dusman gordugunu sanmiyorum en fazla bir kiskanma ikinci kiz kardes olmasindan kaynakli bi ofke vardir o kadar.
ama siz dusman demissiniz ona takildim ben bunun lafi bile hos degil.
ona tepki vermiyorum demissiniz ama illaki verirsiniz.. fikriniz ne ise davranisiniz da odur bana kalirsa.
ya sizi hic begenmiyor sizinle hicbirsey paylasmak istemiyor ki bu da olabilir hos birsey olmasa da kardesler arasinda ya da onu cok kiracak bir davranista buluundunuz bundan dolayi sizinle yakin olmak paylasimda olmak istemiyor,. bu olay 2-3 yillik degildir belki taaa cocukluktan kalma birseydir.. iyi dusunun, kimse sebepsiz kotu davranmaz bence.