Kardeş kavgaları

Ayla2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
124
38
48
Merhaba Arkadaşlar bir türlü başa çıkamadığım kardeş kavgası beni çok yıpratıyor oglum 3 kızım 2 yaşında evet yaslari yakin ve kavgaları normal ama her sabah kalkar kalkmaz bağrısmalarıyla uyaniyoruz ikisiylede ilgileniyoruz esimle ben oyuncak konusundada ikisinede aliyoruz ama gene bir kavga gürültü nasil çözebilirim bu durumu fikirlerinize ihtiyacim var

Ay benim kuzenlerim de aynı eşşek kadar oldular hala aynılar ama birine biri sataşsn öyle birleşip aslan kesiliyorlar ki anlatamam. Bazı kardeşler böyle oluyor 🤷‍♀️

Kavga
Merhaba Arkadaşlar bir türlü başa çıkamadığım kardeş kavgası beni çok yıpratıyor oglum 3 kızım 2 yaşında evet yaslari yakin ve kavgaları normal ama her sabah kalkar kalkmaz bağrısmalarıyla uyaniyoruz ikisiylede ilgileniyoruz esimle ben oyuncak konusundada ikisinede aliyoruz ama gene bir kavga gürültü nasil çözebilirim bu durumu fikirlerinize ihtiyacim var

Kavga etmeyen kardeş yoktur sanırım. Aynı oyuncak ya da farklı sorun o değildir. 2 yaş zaten paylaşma vs bilmiyor kendi dediği neyse o olsun ister yaşla ilgili durum düzelir ilerde

Be
Belkide birbirlerine olan sevgilerini bu şekilde dile getiriyorlar.Ablam ile ben daha beteriz.Tabi annem hiç bizi karsina alıp konuşmamışki hep boyle devam etmisiz.Onlara güzel dille anlatabilir konisabilirsiniz.Daha küçükler ağaç yaşken egilir derler ya hani☺️

Ay benim kuzenlerim de aynı eşşek kadar oldular hala aynılar ama birine biri sataşsn öyle birleşip aslan kesiliyorlar ki anlatamam. Bazı kardeşler böyle oluyor 🤷‍♀️
Bizimkilerde oyle disarda ama evde bazen aşırıya kaçıp birbirlerine zarar veriyolar bi anda

Be
Belkide birbirlerine olan sevgilerini bu şekilde dile getiriyorlar.Ablam ile ben daha beteriz.Tabi annem hiç bizi karsina alıp konuşmamışki hep boyle devam etmisiz.Onlara güzel dille anlatabilir konisabilirsiniz.Daha küçükler ağaç yaşken egilir derler ya hani☺
Valla dilimde tüy bitiyor ilgilerini baska yonlere cevirerek sonlandiriyorum bazen

Mümkün oldgnca disarda güvenli bir alanda enerjnlerni atmalarinj saglayn. Tabi 2 yaş cidden zor durumdur. Evdeyken de su ile enerjlrni atablrler, zıplama oyuncaklari ile. Kendlerni ifade etmelrni saglayin, kızınca hadi neye kizdin bunu resimle bana anlatr msn diyeblrsnz. Tek başına iken bol sarılıp sen cok uslu bir cocuksun cok tatlı bir cocuksn deyip oksayip sevin ve bunu düzenli yapınca farki gorursnz

Hergun 3 saat bisiklet suruyorlar ailecek yakalama saklambaç vs oynariz bunu hergun yapiyrouz gercekten uyumadan once ucumuz masal gıdıklasma oyun odalarida var kendilerine ait bilmiyorum umarim buyudukce duzelirler tabi hergun iyinolmaz bazen itismelerde olacak am bizimkiler biraz abartiyo gibi yada ben uzuluyorum

Back
X