- 3 Nisan 2014
- 36.207
- 147.734
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
e bu kızlarda çocuk daha..
ufaklığı deyince kardeşinden büyükler sandım..
son kez söylüyorum kardeşini çok utandıracaksın.. tehlikeli sularda yüzüyorsun tamamen cephe alacak sana..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşmanın hiç faydası olmaz benim kardeşime lise de okurken sakin saygılı olan çocuk lisede takıldığı arkadaş ortamları yüzünden agresif sinirli sayısına sözlerine dikkat etmeyen biri oldu annem babam ne kadar uğraştiysada hep onlar üzüldü sonra liseden mezun oldu arkadaşlarıyla görusemedi gorüsemeyince biraz biraz eski haline döndü askere gitti daha bir kaç ay önce geldi şimdi olgun bir adam gibi çalışıyo 21 yaşında suan ama o ortamdan alışkanlık yaptığı şeyler var tabi sigara gibiSorun kardeşim. 15 yaşında anadolu lisesine giden bir erkek kardeşim var. Eskiden huyu suyu güzel olan çocuk 8. sınıfta kendisine 2 kız arkadaş edinmesi ile 180 derece başka çocuk oldu. sigara içme, alkol almaya başladı. bu kızlarla ne zaman görüşse hepimize karşı bir düşman kesiliyor. sırf bu kızlara laf söyletmemek için ağza alınmayacak laflar ediyor bize de. daha önce en fazla 7 de eve giren çocuk bu kızlar gezmek istiyor diye 11'lerde eve gelmek istiyor. babam izin vermezse yok kaçarım evden yok giderim beni bulamazsınız vesaire demeler. kızların ailesi deseniz umursamıyor keza birisinin annesi babasını idare ediyormuş. X arkadaşında ders çalışmaya gitti diye.
Okulu kırıp gezmeler vesaire derken ben bu kızlarla konuşayım diyorum. Olmadı kızların annesini babasını bulup konuşacağım. Kızlara da kardeşimle arkadaşlık yapmanızı istemiyorum diyeceğim.
Kızlardan haz etmeyen bir tek ben değilim kuzenim de anneme bu kızlardan hoşlanmadığını kardeşim için kendilerine uydurduklarını söylemiş.
Napsam ne etsem inanın sinirden deli oluyorum şuan.
Çok zor bi durum, kızlarla veya aileleriyle görüşmek yerine kardeşinizi yakın takibe alsanız? Herzaman olmaz tabi ama evden çıkarken bigun siz diğer gün babanız takip etse, enazından neler yaptığını bi gözlemlemiş olursunuz ? Alkol olayına çok üzüldüm, 15 yaşında bi çocuğun bunu yapması çok kötü, sigarayı az cok anlayabildimde..Sorun kardeşim. 15 yaşında anadolu lisesine giden bir erkek kardeşim var. Eskiden huyu suyu güzel olan çocuk 8. sınıfta kendisine 2 kız arkadaş edinmesi ile 180 derece başka çocuk oldu. sigara içme, alkol almaya başladı. bu kızlarla ne zaman görüşse hepimize karşı bir düşman kesiliyor. sırf bu kızlara laf söyletmemek için ağza alınmayacak laflar ediyor bize de. daha önce en fazla 7 de eve giren çocuk bu kızlar gezmek istiyor diye 11'lerde eve gelmek istiyor. babam izin vermezse yok kaçarım evden yok giderim beni bulamazsınız vesaire demeler. kızların ailesi deseniz umursamıyor keza birisinin annesi babasını idare ediyormuş. X arkadaşında ders çalışmaya gitti diye.
Okulu kırıp gezmeler vesaire derken ben bu kızlarla konuşayım diyorum. Olmadı kızların annesini babasını bulup konuşacağım. Kızlara da kardeşimle arkadaşlık yapmanızı istemiyorum diyeceğim.
Kızlardan haz etmeyen bir tek ben değilim kuzenim de anneme bu kızlardan hoşlanmadığını kardeşim için kendilerine uydurduklarını söylemiş.
Şuan sende kendimi gördüm inan ki.Sorun kardeşim. 15 yaşında anadolu lisesine giden bir erkek kardeşim var. Eskiden huyu suyu güzel olan çocuk 8. sınıfta kendisine 2 kız arkadaş edinmesi ile 180 derece başka çocuk oldu. sigara içme, alkol almaya başladı. bu kızlarla ne zaman görüşse hepimize karşı bir düşman kesiliyor. sırf bu kızlara laf söyletmemek için ağza alınmayacak laflar ediyor bize de. daha önce en fazla 7 de eve giren çocuk bu kızlar gezmek istiyor diye 11'lerde eve gelmek istiyor. babam izin vermezse yok kaçarım evden yok giderim beni bulamazsınız vesaire demeler. kızların ailesi deseniz umursamıyor keza birisinin annesi babasını idare ediyormuş. X arkadaşında ders çalışmaya gitti diye.
ben arkasını toplamayacağım bundan sonra direk babamla muhatap olsunŞuan sende kendimi gördüm inan ki.
Malesef bu geçiş dönemleri çoook çoook zor oluyor. Benimkiler birde ikizdi ve ben daima arkalarını toplamakla meşguldüm. Bir ömür arkasında mı gezeceksin diyenler seni pek anlayamayabilir. Belliki kardeşin ve babanın kötü olmasını istemeyerek duruma el koyuyorsun. Ama yöntem çok yanlış. Ben geçtim o yollardan kızlarla görüşmen onlarında erkek kardeşine söylemesi durumu daha içinden çıkılmaz hale getirir emin ol. Ailelerinde seni rahatlatacağını sanmıyorum. Kızı gezerken 11lere kadar x'te ders çalışıyor diyen anne bu durumuda ört bas edip seni suçlu çıkarır.
Evden kaçmalarla falan tehdit etmeleri boş. Sizde korkup aman kaçmasın diye arkasını topladıkça devam edecektir durum. Babanız çok kontrolünü kaybetmiyorsa konuşsun bir
Kimseyle muhatap olma.Güzellikle konuşa konuşa,suçlamadan eleştiri yöneltmeden olmadı tavır yaparak kardeşinizi yola getirebilirsiniz.Sorun kardeşim. 15 yaşında anadolu lisesine giden bir erkek kardeşim var. Eskiden huyu suyu güzel olan çocuk 8. sınıfta kendisine 2 kız arkadaş edinmesi ile 180 derece başka çocuk oldu. sigara içme, alkol almaya başladı. bu kızlarla ne zaman görüşse hepimize karşı bir düşman kesiliyor. sırf bu kızlara laf söyletmemek için ağza alınmayacak laflar ediyor bize de. daha önce en fazla 7 de eve giren çocuk bu kızlar gezmek istiyor diye 11'lerde eve gelmek istiyor. babam izin vermezse yok kaçarım evden yok giderim beni bulamazsınız vesaire demeler. kızların ailesi deseniz umursamıyor keza birisinin annesi babasını idare ediyormuş. X arkadaşında ders çalışmaya gitti diye.