kardeşim beni delirtti!!

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.500
54
118
35
İstanbul
kızlar biliyosunuz bugün derbi maç vardı,arkadaşımla plan yaptık formalarımızı şapkalarımızı takalım maçı izlemeye gidelim diye,bayrağımızı arabaya çekelim dedik falan eve bir geldim formam şapkam bayrağım hiçbişey ortada yok :1shok::1shok::1shok::1shok:

aradım taradım bulamadım heralde bi yere kaldırdım bulamıyorum diye düşündüm,moralim bozuldu çıkmadım maçı evde izledik

maç bitti ortanca kardeşim eve geldi;meğer ortanca kardeşim arkadaşıyla eve gelmiş sonra plan yapmışlar maça gidelim diye,kardeşimin arkadaşı benim formam yok demiş buda almış benim formamı şapkamı bayrağımı ne varsa artık çocuğa giydirmiş takıştırmış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yüzsüzlüğe bakarmısınız ya üstelik bu çocuğu benim odama da soktu diye düşünüyorum ki benim en çıldırdığım şeydir 24 saat odam kitlidir annem kızıyo diye arada kitlemiyorum,ya ben bazen iç çamaşırlarımı kalorifere asıyorum kızlar eğer öyle görseydi çocuk ne olurdu düşünsenize!!!!!!

üstelik o formanın bende anıları var kaç yıllık forma,paha biçilemez yani en değerlim diyebilirim,onu çocuğa giydirmiş ya kimbilir ne biçim terlemiştir çocuk üstelik forma bu gece çocukta kaldı,belki içmiştir üstüne kusmuştur ben o formayı bir daha giyemem:gitme::gitme:

çok sakin bir insanım normalde ama kardeşime girişesim var acayip sinirliyim!!

ha tamam bir formadır yenisini alırsın olur biter diyeceksiniz ama öyle değil işte hem kardeşimin bana kendimi değersiz hissettirmesi,saygısız davranması sorunum hemde formanın manevi değeri var.

sinirden gittim msnini arkadaşlk sitelerindeki profilini ele geçirdim birdaha da vermiycem -ki kendisi çok düşkündür böyle şeylere.

ay ben nasıl sakinleşicem yaa!!Çok üzgünüm çoookalsanaalsanasmilemafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
Nolucak canım..Erkekler o kadar ince düşünmezler,kızlar bayanssulusmilegibi..
Değersizlikle filan da ilgisi yok..Belki ablasın nazı geçiyor sana diye yapmıştır..
Hem kirlenmek güzeldir.şakkıdı.ne var ki at makineye yıkansın..yerimseniben
kardeşinden daha mı değerli bir forma..
:olmaz:

20 yaşıma gircem üniversite öğrencisiyim kardeşim 15 yaşında,maça reşit olmayanlarda girebiliyor en azından istanbulda böyle.

ya bu bir forma olmayabilirdide,bir kalem bir çiçekte olabilirdi,

size şöyle örnek veriyim,diyelimki çok sevdiğiniz bir arkadaşınız Allah korusun öldü,onun bir tişörtünü aldınız,bir kutuya özenle sakladınız,birgün eve bir geldiniz temizlik yapan kadın,anneniz kimse artık temizlik bezi olarak kullanıyor yeri camı kapıyı siliyor,etkilenmezmisiniz bundan,yada ''amaaan zaten markası mangoydu gider aynısını alırım'' diyebilirmisiniz,

benimkide o hesap.

o forma bana birdaha görmeyeceğim birinden hediye,o formada arkadaşlıklarımla aşklarımla babamla anılarım var,normalde bana yaptıramayacakları şeyleri maçta iddaya girip yaptırdılar yada ben yaptırdım,o formada yaşanmışlıklar var,yani tarihi eser gibi forma mübarek

yani nasıl anlatabilirim bunu bilmiyorum ama arabamı çizseler bu kadar sinirlenmezdim,

kardeşim çocuğu odama sokmaz tek girer kapıyı kapatır ama ''aman sakın girme bura ablamın odası'' da demez,yani çocuk bilmeden aniden dalsa odama görcek özel şeylerimi.

neyse ya gidemediğin iyi olmuş bence zaten yenildik:(( gerçi hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama benim açımdan iyi olmuş:))

galatasaray canım :)

sorma ya arkadaşlarım fenerli,geyik konusu oldum ama iyi eğlendik,birde dışarda olsak neler yaparlardı kimbilir bana:)

ben olsam ben de kızardım açıkcası.... kıyameti koparırdım.... çok ayıp bişey yaptığı.... özel bi eşya sonuçta....

ayy yolarım vallaaa nickdaş..alsanaalsanasmile ama sen benim gazıma gelme çünkü ben tek çocuğum :ecrin_bebek: ve bu tür şeylerde normal olarak kardeşi olanlardan çok daha hassasım. ergenliğimde odadaki tek bişeyin yeri değişti diye evi anamın başına yıktığımı bilirim. sempatiksalakcinni yerinde olsam onun anlayabileceği şekilde bir benzerini ona yapardım, acı bir hatırası kalsın aklında bi daha aynı şeyi yapamasın. geri dönme ama... (çok gaddarım yav akannehir )

bence bunun yaşla pek alakası yok
bende çok sinirlenirdim açıkçası
hem planımı bozmasına hemde bana sormadan eşyamı almasına hemde başka birisine vermesine
bende yolmasam bile o aşamaya gelirdim şahsendelikafadulden
tabi sen yinede yolma konuş bir daha olmasın en azından

yolsun bence. yoluk yerlerini gördükçe beynine kazınır kardeşinin sempatiksalakcinni

Takilarimi benden habersiz sevgilisine hediye eden 15 yasinda bi erkek kardesim var..ve ben onu deli gibi seviyorum.

kivrak zekali ve üsengec kuzum,evde ne varsa toplar gider)))

abartmisiniz hemde cok.

Ben abarttığını düşünmüyorum..

Sonuçta bazı nesnelerin manevi değeri vardır, ve bir başkası bunu anlayamaz. Birileri o formayı "alt tarafı bir forma" olarak görse de demek ki sahibi öyle düşünmüyor. Çok da haklı.

Kaldı ki odasına habersiz girilmiş, eşyaları kurcalanmış, bu bile tek başına bir sebeptir sinirlenmek için. Birilerine göre hava hoş olabilir ama bazı insanlar özellerine karışılsın istemezler. Ben de bu konuda hassasım, kitaplığımda bir şeyin yeri değişsin fark ederim ve sinirlenirim. Annemle az tartışmadık zamanında dağınık masamı/odamı topladığı için. Evet kadın iyi niyetli, bana yardımcı olduğunu düşünüyordu ama ben hazzetmiyorum ne yapabilirim. Birkaç kereden sonra vazgeçti, karşılıklı rahatladık, budur yani. Sevgiyle ilgisi yok, ama saygı ile ilgisi olmalı...

ınsanların kişisel alanlarına müdahale edilmesine sinir oluyorum, umarım karşına alıp konuştuğunda seni anlar, sonuçta küçük biri değil, onun da bir özeli var, empati yapabilir.

bir formanın maddi değeri atıyorum 10tl olabilir ama
manevi değeri paha biçilemez
(alışverişlerinizde visa kullanın sempatiksalakcinni )
şaka biyana cidden manevi değer parayla ölçülemez kıymetlidir hele içinde anılar barındırıyorsa,
kardeşler o yaşta çocuklar bunu düşünemezler anlayamazlar helede erkekse maneviyatı kavraması güç olabilir senin için değerli şeyleri dolaba kilitle bundan sonra, kardeşinlede iyice konuş benim eşyalarımı başkalarına vermen çokyanlış de.

Takilarimi benden habersiz sevgilisine hediye eden 15 yasinda bi erkek kardesim var..ve ben onu deli gibi seviyorum.

kivrak zekali ve üsengec kuzum,evde ne varsa toplar gider)))

abartmisiniz hemde cok.

yok artık.
benim kardeşim takılarımı alıp kızarkadaşına hediye verecek,bende sakin kalacağım.
bence siz bayağı bir abartmışsınız vurdumduymazlığı.

ayyy bende sinir olurumm.eşyalarımın izinsiz alıp kullanılmasına.hiçte abartmamışsınn.çok haklısın sinirlenmektee

bencede abartmamışsın son derece haklısın:1closedeyes:
kendisi giyse neyse ama baskasına giydirmis ben olsam bende bi daha giyemezdim-tatlicadiarzu-
ama yapılabilicek bisey yokmirmirmirmir

birazcık abartmışınız.....kardeşinizin yaptıgı dogru degil haklısınız sizde bu kadar gerilmeyin....hem o sizi kızdırımış...sizde intikamınızı almışınız.....
yani bence siz daha kötüsünü yapmışınız..

ben şeye takılıyorum......bu msn ve diger nette girelen yerlerin şifreleri öyle kolaymı ele geçiriliyorki
her kızan msn yi yada başka bir şeyi hemen sahipleniyor anlamıyorum.

Back
X