Oturup konustum kendisiyle iyice korkuttum birdaha yapmaz herhalde aslinda tuy dokucuyle bile aliyor orayi su ana kadar hep sari cikti ama jilet surunce korktum haliyle umarim yine sari cikar bu yasta killa ugrasmasini hic istemiyorumsosyal medyada yüzüne ustura vuran kadınları görmüş olabilirveya babasını görüpte özenmiş olabilir
her cildin aynı olmadığını bazı insanlarda erkek gibi olup çoğalabileceğini söyleyin(dicemde ne kadar dinler bende uyarıldığım halde tüy dökücüyle bıyık kısmını yakmıştım fazla bekletip)
tüy dökücüde bi jilet aslında kibar küçük traş makineleri var 800 veya 1000 tlydi fiyatı yanlış hatırlamıyorsam öyle birşey almanız daha doğru olurOturup konustum kendisiyle iyice korkuttum birdaha yapmaz herhalde aslinda tuy dokucuyle bile aliyor orayi su ana kadar hep sari cikti ama jilet surunce korktum haliyle umarim yine sari cikar bu yasta killa ugrasmasini hic istemiyorum
Tesekurler agda yapmayi hic istemiyor onu alirim jiletten iyidir sonuctatüy dökücüde bi jilet aslında kibar küçük traş makineleri var 800 veya 1000 tlydi fiyatı yanlış hatırlamıyorsam öyle birşey almanız daha doğru olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?