- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.152
- 158
Herkesten alıntı yapamayacağım ama neler yaşadınız da en yakın arkadaşlarınızın eşlerine öcü muamelesi yapıyorsunuz? Özellikle de bekar olanın evli olanla görüşmemesi de ne demek oluyor? O kadar mı kötü gerçekten insanlar? Çok yakın arkadaşım var. Tek kaldığım zamanlarda korktuğum geceler oldu, evinde çok kaldım. Yine çok yakın bir arkadaşım var eşinin yaşadığım şehirde sınavı vardı, tek başına yolladı eşini. Eşi benim evimde kaldı, beraber yemek yedik ve sohbet ettik.İnanmazsınız ama!!! Koca denilen şeyde bir insan sonuçta iletişim kurulabiliyor değil mi? Evli değilim bilmiyorum kusura bakmayın evlenince tapusu da mı alınıyor yoksa? Gerçekten çok değişik yaklaşımlar vardı yukarıda. Şaka olduğunuza inanmak isterim. Keşke insan sıfatıyla baksanız ilk başta. Karşınızdaki bir insan. O zaman daha kolay olur belki hayat.
Konu sahibi kusura bakma ama o senin dostun değilmiş, kendi içinde biriktirdiği hırsı senden çıkarmış.
"tek başına yolladı eşini. Eşi benim evimde kaldı, beraber yemek yedik ve sohbet ettik."
yazdıklarında haklılık payı olabilir ama kusura bakmada bu kısım çok fazla. hatta oha cinsinden. herşeyin bir sınırı var.