Kardesim delirecek

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar nolur yardim edin kardesim sehir disinda okuyo 2 kisilik aparta arkadasiyla birlikte ciktilar sozlesme kardesimin uzerine yapildi ben de kwfil oldum aptallik ya iste of :( neyse bu cocuk okulu birakti ve memleketine dondu ana kirasini odemek zorundaydi birakip giden o sonucta. Birkay ay odedi ve 4 aydir odemiyo apart sahibii bugun kardesimin evine gelip hakaretler etmis islem baslaticam demis durumu anlatiyoruz anlamiyo cocuk yatirmiyo babasini ariyorum umursamiyo 1,5 milyar para toplamda ben de ogrenciyim nasil bulcaz nolur akil verinn

2. kisi bulun aparta. eger cocuk vicdanli degilse ve su ana kadar olan borcunu odemezse de yapabileceginiz bir sey oldugunu zannetmiyorum.
onemli olan bundan sonra daha fazla para odemeyin yeni kiraci bulun.

Imzaladiginiz sozlesmede neler yaziyor ve kardesiniz ile arkadaslarinin ismi geciyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar nolur yardim edin kardesim sehir disinda okuyo 2 kisilik aparta arkadasiyla birlikte ciktilar sozlesme kardesimin uzerine yapildi ben de kwfil oldum aptallik ya iste of :( neyse bu cocuk okulu birakti ve memleketine dondu ana kirasini odemek zorundaydi birakip giden o sonucta. Birkay ay odedi ve 4 aydir odemiyo apart sahibii bugun kardesimin evine gelip hakaretler etmis islem baslaticam demis durumu anlatiyoruz anlamiyo cocuk yatirmiyo babasini ariyorum umursamiyo 1,5 milyar para toplamda ben de ogrenciyim nasil bulcaz nolur akil verinn

benim bildiğim apartta kaç kişi kalacaksa herkes kendi senedini imzalar kardeşiniz bütün senedi nasıl tek başına üstüne aldı ki?
sözleşmenin bitmesine kaç ay var?

Son düzenleme:
2. kisi bulun aparta. eger cocuk vicdanli degilse ve su ana kadar olan borcunu odemezse de yapabileceginiz bir sey oldugunu zannetmiyorum.
onemli olan bundan sonra daha fazla para odemeyin yeni kiraci bulun.

Donem bitti zaten ayin sonunda cikcak parayi yatirinca o apartta devam etmicek

Imzaladiginiz sozlesmede neler yaziyor ve kardesiniz ile arkadaslarinin ismi geciyor mu?

Arkadasi erkekti en yakin arkadasiydi apartta ayni dairede kalamicaklardi senet tek kisinin uzerine yapilirsa kalcaklardi iki odayi da sanki kardesim tutmus gibi yazili senette arkadasinin adi gecmiyor :(

Donem bitti zaten ayin sonunda cikcak parayi yatirinca o apartta devam etmicek

Arkadasi erkekti en yakin arkadasiydi apartta ayni dairede kalamicaklardi senet tek kisinin uzerine yapilirsa kalcaklardi iki odayi da sanki kardesim tutmus gibi yazili senette arkadasinin adi gecmiyor :(

Ah canim ya boyle seyler ders olsun. Oyle sozlemeye imza atilir mi?
Neyse olan olmus.
Iki tavsiyem var. Baska numaralardan babasina ulsmaya calis.
Diger tavsiyemde bulundugun ilcenin kaymakamliginde tuketici hakem heyeti vardir ona git bi derdini hemen anlat. Onlar bi yol bulurlar insallah.

çıkan çocugun annesi babası önemsemiyorsa yapılabilecek bir şey yok sanırım. bi şekilde sagdan soldan toplayıp halledeceksiniz artık, ailenizle konuşun. fazla sıkıntı yapmayın 1500tl çok bir para degil, halledilir. masumiyet, saftiriklik böyle kaybediliyor işte, etraftan yedigin kazıklar sayesinde. buna da tecrübe diyoruz.

benim bildiğim apartta kaç kişi kalacaksa herkes kendi senedini imzalar kardeşiniz bütün senedi nasıl tek başına üstüne aldı ki?
sözleşmenin bitmesine kaç ay var?

çıkan çocugun annesi babası önemsemiyorsa yapılabilecek bir şey yok sanırım. bi şekilde sagdan soldan toplayıp halledeceksiniz artık, ailenizle konuşun. fazla sıkıntı yapmayın 1500tl çok bir para degil, halledilir. masumiyet, saftiriklik böyle kaybediliyor işte, etraftan yedigin kazıklar sayesinde. buna da tecrübe diyoruz.

Bir erkekle ciktigini ailem bilmiyordu ogrenseler cok uzulurler ve durumumuzda iyidegil nasil bi belaya bulastik

bir buçuk milyar dediğiniz karşı tarafın ödemediği miktar mı?
biraz daha açık anlatırsanız daha iyi olur

Evet karsi tarafin odemedigi miktar. Yukarda anlattim canim

Ah canim ya boyle seyler ders olsun. Oyle sozlemeye imza atilir mi?
Neyse olan olmus
Iki tavsiyem var. Baska numaralardan babasina ulsmaya calis.
Diger tavsiyemde bulundugun ilcenin kaymakamliginde tuketici hakemyeti vardir ona git bi derdini hemen anlat. Onlar bi yol bulurlar insallah.

Cok tesekkur ederim canim ulasmaya caliscam

Su an o kadar buyuk bir paraki benim icin canim insan nasil oyle tefeciye falan bulasiyo nasil bunaliyo anliyoum su an. Kefil de benim daha 1 hafta once mezun oldum neyime icra gelicek benim elimde hic bisey yok ki

Bir erkekle ciktigini ailem bilmiyordu ogrenseler cok uzulurler ve durumumuzda iyidegil nasil bi belaya bulastik

Evet karsi tarafin odemedigi miktar. Yukarda anlattim canim

Cok tesekkur ederim canim ulasmaya caliscam

canım yanlış anlamada madem öyle bişi yaptınız neden o çocuğun üstüne yaptırmadınız da kendi kardeşinizin üsütne yaptınız?
siz mi dedeniz kardeşimin üstüne olsun diye yoksa o mu dedi?
ne kadar süredir tanıyorsunuz ki hemen güvenmişsiniz keşke daha dikkatli olsaydınız
bide şey sorayım senet mi imzaladınız sözleşme mi imzaladınız?

yani senin kardeşin kız ama bi erkekle mi aynı eve çıktı? ben kardeşin erkek zannettim. o zaman ayvayı yemişsiniz, akraba falan varsa belki onlar yardım eder. ya da ailenizle gidin konuşun, ev arkadaşının erkek oldugundan da bahsetmeyin. nabacaklar sankii annen baban? kızacak bagıracaklar bitecek. olyı iyice kangrene çevirmeyin, kendi başınıza madem halledemiyorsunuz, gidin anlatın ailenize yardım etsinler. özür dilersiniz sonra bi işe girer ödersiniz gönüllerini alırsınız.

Back
X