- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi dilemma123
Okumadım onu.Yorum yapamıyorum o nedenle.Umarım çok haksız çıkmam. :/Arkadaşın git birde diğer konusunu oku baştan aşağı canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okumadım onu.Yorum yapamıyorum o nedenle.Umarım çok haksız çıkmam. :/Arkadaşın git birde diğer konusunu oku baştan aşağı canım![]()
Siz eşinizin ailesine aynısını yaparken haklısınız da gelininiz sizden uzak durmak istiyor diye kötü mü yani. Yapmayın allah aşkına ya. İnşallah gerçek bir hikaye değildir bu, inşallah yazdığınız gibi biri yoktur, inşallah siz gerçek değilsinizdir çünkü sizin gibi bir insanla aynı zaman diliminde yaşamaktan haya ederim.Sebepsiz nefret olur mu? Melekti ama ben kötü görüyorum? Yahu kadın bildiğin sahiplenmiş. En basindan kendini doldurarak gelmiş. Kötü baslayan bir ilişki var.
Şimdi netten baktim da,hakikaten birebir uyuyor.Siz eşinizin ailesine aynısını yaparken haklısınız da gelininiz sizden uzak durmak istiyor diye kötü mü yani. Yapmayın allah aşkına ya. İnşallah gerçek bir hikaye değildir bu, inşallah yazdığınız gibi biri yoktur, inşallah siz gerçek değilsinizdir çünkü sizin gibi bir insanla aynı zaman diliminde yaşamaktan haya ederim.
Helal olsun kardeşinizin eşine, sizin nasıl biri olduğunuzu çözmüş de eşini de evini de sizden korumaya çalışıyor aferin ona.
Bir de Google'dan da Şizoid Kişilik Bozukluğu konusunu araştırıp okumanızı tavsiye ederim, hiç değilse durumunuzun tıptakı adını öğrenmiş olursunuz.
Diğer konuyu da okuyunca ne kadar haksız olduğunuz ortaya çıkıyor. Eşinin ailesi sizden uzak dursun ama siz kardeşinin evliliğinin hep içinde ol onları rahat bırakmayın. Allah sizin gibi insanları bizden uzak etsin.
Yetim mı ne alaka? Sen bence bi kardeşinin evlenip artık ayri bi yuvası olduğunu kabullenip hazmet.. Belli ki sen bunu sindirememişsin..Peki ben onların surekli hayatında olmak istiyorum mu dedim.ayri aile demek ,erkeği yetim yapmıyor.
Aşağıdaki yorumlara baksan yeterli :)Okumadım onu.Yorum yapamıyorum o nedenle.Umarım çok haksız çıkmam. :/
valla o sizde öyle bence. görümcemle ben küsüz hemde tartışmalı kavgalı küsüz eşimde konuşmuyor onunla ve bana bi gün bişe demez :) bence gerçekten kötü olan sizsinizNe avam bir tabir. Alırdım ayagimin altina.haddinizi bilin. Hiçbir erkek ailesini karisina ezdirmez.isterseniz gorumcenizi ayak altına almayı deneyin bir.
Eşinin kişilik ve duruş sorunu var demekki.valla o sizde öyle bence. görümcemle ben küsüz hemde tartışmalı kavgalı küsüz eşimde konuşmuyor onunla ve bana bi gün bişe demez :) bence gerçekten kötü olan sizsiniz
hala sorunun kimde olduğunu anlayamadınız değil mi? diyecek bişe bulamıyorum size ben.Eşinin kişilik ve duruş sorunu var demekki.
karıdan ? çok çirkinnnnKardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Bi an bunları yazan acaba benim görümcem mi dedim olaylar tutmasa da.. Çok sinsi ve tehlikeli birisiniz. Oldum olası nefret etmişimdir sessiz tiplemelerden.. Sessizim ben adı altında genelde sinsi takılırlar çünkü. Bırakın peşlerini de evliliklerini yaşasın insanlar.
sevmeyip bir arada olmak istememekte özgürsünüz lakin düşünceniz çok acımasız "kardeşim ölen sevgilisini seviyor keşke oda bilse"filan..Kardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Gidip yetimhaneden evlenecek.birakmiyorum,bırakmayacağım..sahiplenmesin.Bi an bunları yazan acaba benim görümcem mi dedim olaylar tutmasa da.. Çok sinsi ve tehlikeli birisiniz. Oldum olası nefret etmişimdir sessiz tiplemelerden.. Sessizim ben adı altında genelde sinsi takılırlar çünkü. Bırakın peşlerini de evliliklerini yaşasın insanlar.
Yahu adam evlenmiş, çocuk yapmış, düzeni var artik kendi ailesi var.. Siz biraz kendi evliliginize kafa yorsaniza, eşinizle falan ilgilenin... Takmışsınız resmen boşanmalarını istiyorsunuz içten içe ne kadar bunu açıkça söyleyemesenizde..Gidip yetimhaneden evlenecek.birakmiyorum,bırakmayacağım..sahiplenmesin.
Kesinlikle. En azından dostum mu düşmanım mı bilirim. Sessiz bi insanin hislerini de düşüncelerini de kestirmek zor oluyor. Eminim ki gelinleri de bu sinsiliği ve negatif enerjiyi fazlasıyla hissediyordur ve bu yüzden uzak durmak istiyordur. Haklı yoksa görümce bunların boşanma sebebi olur..En tehlikeli... Dobra insan her zaman favorim.