Kardeşim hamile ama leke geliyor

rebel06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
91
0
86
47
Tunceli
slm arkadaşlar kardeşim 7 haftalık hamile bebeğin kalp atışları duyulmadı daha vede kahverengi leke geliyor doktor kırmızı değilse korkma diyor normalmi sizce

slm arkadaşlar kardeşim 7 haftalık hamile bebeğin kalp atışları duyulmadı daha vede kahverengi leke geliyor doktor kırmızı değilse korkma diyor normalmi sizce

Arkadaşım düşük tehlikesi olabilir genelde doktorlar bunu durdurmak iğne ve hap veriyor, doktorunuz herhangi bir ilaç vermedi mi? kardeşin bol istirahat etsin fazla ayakta kalmasın.Benim ilk bebeğimde de kahverengi lekeler gelmişti iğne hap kullanınca kanama durmuştu.

Bende 5 haftaık hamileyken bebişi düşürdüm , önce kahverengi sonra kırmızı kanama başladı , hayatımın en kötü günlerini yaşadım sanki

Bende 5 haftaık hamileyken bebişi düşürdüm , önce kahverengi sonra kırmızı kanama başladı , hayatımın en kötü günlerini yaşadım sanki

bende iki defa yaşadım aynı acıyı.Allahım bize sabır versin , bir daha yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…