- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
Herkese selamlar. O kadar içim daraldi ki yazmak istedim. Konu kardeşim birine aşık oldu gözü hiç birşey görmüyor.
Neredeyse iki yıl olacakmış öncesini bilmiyordum ben yaklaşık altı aydır biliyorum . Kardeşim öğretmen ve cok merhametli çok iyi bir kız. Sevdiği kişi ise bir firmada çalışıyor ilköğretim mezunu o da önemli değil de o kadar sinirli ki
Gecen gun kardeşim tanıştırdı bizi. Eşim ben kızım ve onlar. Neden fazla gülüyor diye bağırmaya başladı ama inanılmaz hakaretler. Biz biraz ilerde olmamıza rağmen duyduk
Cok merhametli, hayvanlara çok yardım eden biriymis ama ofkelenince delircem gibiymis. O kadar çaresiz im ki ailemi depremde kaybettim kardeşim o kadar değerli ki
o kadar yanlışta ki
bir kez şiddet uygulamış arkadaşı söyledi. Her yeri mosmor olmuş. İki gündür Ağlıyorum o adama laf ettirmiyor ama adam çok agresif. Bir gün topuklu ayakkabı giymiş diye arabadan atmış. Canım canım diye günde yirmi kez arıyor kardeşim de deli gibi aşık. O kadar Üzgünüm ki hele kardeşimin arkadaşıyla detaylı konuşunca yikildim
Neredeyse iki yıl olacakmış öncesini bilmiyordum ben yaklaşık altı aydır biliyorum . Kardeşim öğretmen ve cok merhametli çok iyi bir kız. Sevdiği kişi ise bir firmada çalışıyor ilköğretim mezunu o da önemli değil de o kadar sinirli ki

Cok merhametli, hayvanlara çok yardım eden biriymis ama ofkelenince delircem gibiymis. O kadar çaresiz im ki ailemi depremde kaybettim kardeşim o kadar değerli ki