Kardeşim nasıl yola gelir

damar mavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
221
100
53
Merhaba canlar
Şimdi benim şöle bi sorunum var.Erkek kardeşim 16 yaşında ilkokulu bitirdi liseye başladı sürekli devamsızlık yaptık gitmek istemedi. Olabildgnce ılımlı şekilde konuştm okuması gerektigini arkadş çevresi edinince alışıp sevebilicegini vs vs bana ortamın çok sıkıcı arkadaşlarının çok çocuksu oldugunu sevmedgni istemedgni anlattı.Kendi arkadaşları yaşça ondan büyük kardeşmde tavır olarak agır abi takılr. Bu sene gitmeyeyim seneye giderim zaten devamsızlıgm doldu flan dedi. Bu olay geçen yıl oldu o zmn 15ti. Bu yıl başladı tekrar ısrarımzla ama tekrar devamsızlık yapmaya gitmek istemiyorum demeye başladı.Ablamla birlikte tekrar konuştuk ama yok ikna olmuyo ısrar edincede dinlemiyo of pof karşmayn diyip geçti. Malum ergenlik halleri ayrıca geçen yıl evlendi eşi bana göre iyi biri ama kardeşm pek hoşlanmıyo. Piskolojik olarak etkilenmiş olabilir diye düşündügümdd sert şekilde konuşmadım sizce napmalıyız ikna edebilirmiyiz sert mi davransam ?
Hemen cevaplayamayabilirim.
Hepinize teşekkürler..

Sert davranmayın siz sert davrandıkça uzaklaşır dertleşin onunla yakın arkadaş gibi olmaya çalışın bu Da olmazsa psikiyatriye götürmeye çalışın bir şekilde. Hakikaten evlenen kardeşiniz değildir inşallah :(

ya bence herkes okuyacak diye birşey yok. ailelerin bu ısrarı yüzünden gençlik bomboş yetişiyor.
altın bileziği olacak bir sanat işine koyun çocuğu gelişsin.
lise bitiyor 18-19 yaşında o saatten sonra çırak al desen almaz insanlar.
ben diyorum mesela oğlum okumazsa; terzi olsun, kuaför olsun, tamirci olsun. yani alın teriyle kazansın da ne olursa olsun işi.
ha ewt bu okumazsa daha zor da olabilir kolay da o da kader yani.

olabilir valla çok mantıklı.
ben de acaba ablası evlendi de eniştesini mi sevmiyor dedim

ama basbayağı erkek kardeş evlenmiş gibi yazmış
hadi bakalım

liseye evliler gidemiyor ya imkansız gibi geliyor bana bilemedim gelince netleştirir konu sahaibi.

iyi de evlenen biri örgünden lise okuyamaz ki ... Eğer kardeşi evlendiyse imam nikahı var bi cevap yazsada bilsek ne olduğunu

Arkadaşlar abla evlenmiş kardeş enişteden hoşlanmamış.

Kardeşinizi bir meslek lisesine gönderseniz de hiç olmazsa mesleği olsa?

evlendi derken???!!!yuh 16 yaşında niye evleniyor hemde hoşlanmadığı biriyle :KK57::KK57:

Konu sahibi konuyu tekrar düzenle böyle giderse hep erken yaşta evlilikten yazacağız
Bi açıklığa kavustur kim evlendi????

Back
X