kardeşim sanıyordum ama !

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
çok yakın arkadaşım, kardeşim, kankam dediğim insan yaaa..
inanamıyorum benim hakkımda böyle düşündüğüne hala.
ben evlendikten sonra kendimi üstün görmeye başlamışım.
ya bu nasıl bi düşüncedir.
yok benim kocam öle benim kocam böle, yok ben şöyleyim diyormuşum.
ne var bunda, konuşuyoruz konusu açılıyor bişeyin güzelce muhabbet ediyorduk.
yemin ederim ne üstün görme çabam ne de böyle bişey aklımdan geçmedi.
ne demek oluyor bu. sanki o anlatmıyordu kocasını kendisini yaptıklarını.
bi akıl verin bana, kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
hiç beklemezdim ondan böyle bişeyi :53:

diyeceğim tek şey osizin ne kankanız nede dostunuz olabilir.içinde size karsı kıskançlık besleyen birinden kankalık beklemeyin

diyeceğim tek şey osizin ne kankanız nede dostunuz olabilir.içinde size karsı kıskançlık besleyen birinden kankalık beklemeyin

benim için şimdiye kadar öyle çok şeyler yaptı ki.
çok iyiliği olmuştu bana.
artı eşini de benim ve eşimin sayesinde tanıdı.
şoka uğradım.

kendisi hala bekarsa yada sevgilisi fln yoksa senin evliliğini kıskanıyo demekki kendinizden uzak tutun bence

kadın kadının kurdudur derler . iki kadının birbirini kıskanmadan arkadaşlık sürdürebilceiğine inanmıyorum ben . bu yaşıma kadar bunu gördüm . ostum dediğim insanlar mutsuzluğumla mutlu oldular . hayatta kimseye güvenip sırrını açmayacaksın . bunu bilir bunu söylerim ben .

Takmayın... genelde bu şekilde suçlamalarda bulunanlar mutsuz ve eksik kişilerdir.Yok kocandan hep bahsediyorsun yok çocuğundan bahsediyorsun.Bahsedilen konular hayatlarının içinde yoksa böyle davranırlar maalesef kişilik bozukluğumu desem kıskançlık bencillik ne desem... ama arkadaş yazmış dost-arkadaş olmaz ondan...

benim 20 yıllık arkadaşım (ki iyisinde kötüsünde asla yalnız bırakmadım) araba aldım diye yapmadığını bırakmadı.
benim gözümde bir teneke parçasıydı ama onun gözünde bundan fazlasıymış.
demem o ki o kalplerde ne hisler taşıyorlar bilemiyoruz.
hiç üzülmeyin herkes kendi gönlünün ekmeğini yesin inşallah...

O kişiyle alakanı kes arkadaşım .
En iyi arkadaşıma her şeyi söylerim oda bana .
Alınmak gücenmek olmaz aramızda .
Sizi kıskanıyor sadece .

belki sizi yalnış anlamıştır....

öyle bir hava vermişsindir istemeden de olsa...

konuşarak hal etmelisiniz bence...

nasıl öğrendin hakkındaki düşüncelerini?

kendisi hala bekarsa yada sevgilisi fln yoksa senin evliliğini kıskanıyo demekki kendinizden uzak tutun bence

kendisi de evli.
kaçarak evlendi, ailesiyle görüşemiyo evlendiğinden beri...

kadın kadının kurdudur derler . iki kadının birbirini kıskanmadan arkadaşlık sürdürebilceiğine inanmıyorum ben . bu yaşıma kadar bunu gördüm . ostum dediğim insanlar mutsuzluğumla mutlu oldular . hayatta kimseye güvenip sırrını açmayacaksın . bunu bilir bunu söylerim ben .

çok haklısın cnm katılıyorum.

Takmayın... genelde bu şekilde suçlamalarda bulunanlar mutsuz ve eksik kişilerdir.Yok kocandan hep bahsediyorsun yok çocuğundan bahsediyorsun.Bahsedilen konular hayatlarının içinde yoksa böyle davranırlar maalesef kişilik bozukluğumu desem kıskançlık bencillik ne desem... ama arkadaş yazmış dost-arkadaş olmaz ondan...

benim 20 yıllık arkadaşım (ki iyisinde kötüsünde asla yalnız bırakmadım) araba aldım diye yapmadığını bırakmadı.
benim gözümde bir teneke parçasıydı ama onun gözünde bundan fazlasıymış.
demem o ki o kalplerde ne hisler taşıyorlar bilemiyoruz.
hiç üzülmeyin herkes kendi gönlünün ekmeğini yesin inşallah...

O kişiyle alakanı kes arkadaşım .
En iyi arkadaşıma her şeyi söylerim oda bana .
Alınmak gücenmek olmaz aramızda .
Sizi kıskanıyor sadece .

sıkıntıları varmış bana patlamış öyle söyledi. ben gittim ona yine de onca sene hatrına.
kolay değil 17 sene...

belki sizi yalnış anlamıştır....

öyle bir hava vermişsindir istemeden de olsa...

konuşarak hal etmelisiniz bence...

nasıl öğrendin hakkındaki düşüncelerini?

kendisi msjda bir bir sıraladı bana.
sanmıyorm o da hep öyle anlatır kocam şöle böle diye ben hiç öyle düşünmedim onun için.
konuştuk ve darlandığını bana patladğını söyledi.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz die düşünüorm ben.
demek ki öle düşünüodu hakkmda yanılıyo myum ? :26:

Böyle arkadaş olmaz.
Darlandığı için söylemişmiş. Eee ya bir daha darlanıp kırarsa seni. Buna izin verme :10:
Derin bir kıskançlık ve kin var bu kızın içinde benden söylemesi :31:

Böyle arkadaş olmaz.
Darlandığı için söylemişmiş. Eee ya bir daha darlanıp kırarsa seni. Buna izin verme :10:
Derin bir kıskançlık ve kin var bu kızın içinde benden söylemesi :31:

uyarın için teşekkür ederim.
dikkat edicem artık.
zaten gelen beni kırıyo, giden beni kırıyo başka şeylere darlanıp :47:

Ablacım aynı dert bende de var. Çok üzülüyorum bu duruma. Hiç insan iyi bir arkadaş edinemez hayatında. Çok başarısızım bu konuda.

Sizi çekemiyor besbelli. Ben insanlardan uzak duruyorum artık. Herkesle merhabam var ama kimseye oturup derdimi anlatmam, üzüntümü demem. Kendi içim de yaşıyorum her şeyi. Erkek arkadaşım bile beni anlamıyor. İnşallah eşinle aran iyidir de tek yoldaşın o olur. Diğerleri de kısa zamanlı vakit geçirdiğin dediklerini çok önemsemediğin insanlar olur. Yerinde olsam o bayanla arama mesafe koyup o kadar görüşmezdim. Uzuncana bir dostluğunuz olabilir ama o olmayınca daha da mutlu olacaksınız. Hakkınız da hayırlısı..

acaba nerede yanlış yapıyoruz çok merak ediyorum.
bir kişi için yapmadığımız yok ama olan yine bize oluyor acaba çokmu kendimizden ödün veriyoruzda bu durumda oluyoruz anlamış değilim.hep koşarsın birşey olunca aman arkadaşım iyi olsun dersin iyi-kötü gününde yanındasındır her zaman ama bir bakmışsındırki senin yanında olmanı beklediğin zaman yoktur acaba hiç olmadı mı ki şimdiye kadar görmedik mi? neden böyle olur arkadaşlık ilişkileri...
ve bir kıskançlık herşeyi ortaya döker oysa dediğiniz gibi muhabbettir anlattıklarınız bize öyle geliyormuş...karşıdakinin içini bilemiyorsunuz işte.benimde böyle birşey geçti başımdan aslında halen çok seviyorum arkadaşımı ama araya mesafe koydum merhaba merhaba diyorum içimi dışımı anlatmıyorum sizde böyle yapabilirsiniz bence...

demekki şimdiye kadar sizi hep böyle görmüş
fırsat bulunca lafını söylemiş
ama bu kişi sizin bence hiç bişeyiniz degil

Vardır bunda da bi hayır... Belki daha büyük zararı dokunacaktı ilerde

O kişininde kendine göre derdi vardır,kötü niyetle yapmamıştır istemeden yapmıştır ya da gerçekten deli gibi kıskanıyordur seni iki durumda sana da ona da zarar verir....

Ne kadar iyi olursa olsun ne kadar seversek sevelim takıntılı,sorunlu,sürekli kendini anlatan bir dost,dostluk olamaz bence.

Dost bazen anlatır bazen dinler yeri gelir susar,yeri gelir bağırır ama tek taraflı olamaz dostluk

her tür ilişkide iletişimde bize iyi gelmeyen insanlara yol vermek,uzaklaşmak en etkili çözüm bence:ssz:

Back
X