Ertesi gun cocuk iliskimiz hakkinda dusunuyorum falan supheli konusunca bizim kiz sana yarin bir surprizim var diyo. Seni kaleye cikip arayacagim diyo. ilk orada bulusmuslar ve orada ona siir okuyacakmis.
Evet. Bende cok kizdim. Hatta o gun o kadar sinirlendimki tokat bile attim ona. Bende oyle soyledim cocuk kendini atacagini sanmistir . Birde emniyet personeli. Aklina hersey gelir. Zaten tam süt cocugu. Annesinede anlatmissa eger geri donusu olmaz maalesefİnsanın aklına gelen ilk şey orada gerçekten şiir okuyacağı olmuyor. Çocuk korkmuştur doğal olarak. Kardeşiniz biraz garip galiba silah fotoğrafı atmalar falan
Evet. Bende cok kizdim. Hatta o gun o kadar sinirlendimki tokat bile attim ona. Bende oyle soyledim cocuk kendini atacagini sanmistir . Birde emniyet personeli. Aklina hersey gelir. Zaten tam süt cocugu. Annesinede anlatmissa eger geri donusu olmaz maalesef
Keşke. Sonradan cok pisman oldum ama is isten gecmisti. 20 yasinda. Yani aslinda vurma sebebim onun adina uzulmemdi galiba. Kendini bu kadar kucuk dusurmesini o an hazmedemedim. Hani silah falan sacma sapanTabi ki olmaz geri dönüşü, hayırlısı olsun. Kardeşiniz kaç yaşında? Tokat atmasaydınız keşke bir konuşsaydınız derdi tam olarak ne, ona doğruyu güzel güzel konuşarak anlatsanızTokat çok aşağılayıcı bir tepki maalesef.
Bende oyle dusunuyorum. Ders olduErkek arkadaşı haklı ben de olsam arkama bakmadan tozardım.
Neyse kardeşinize tecrübe olmuş bir sonraki ilişkisinde daha aklı selim davranır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?